Nieuwe CycloMedia StreetSmart-koppeling

08 november 2018 in industrie Overheid

Contact me

CycloMedia is recent overgestapt naar een volledig nieuwe productlijn: StreetSmart. Street Smart is de nieuwe interactieve web viewer voor alle CycloMedia content, Cyclorama’s, LuchtfotoNL en NederlandObliek.

Street Smart voorziet in een uitgebreide ontwikkelinterface (API) waarmee het in andere applicaties geïntegreerd kan worden. Hierdoor is een nog betere inpassing van het gebruik van het beeldmateriaal van CycloMedia in uw werkprocessen gegarandeerd. In StreetSmart worden naast panorama foto’s ook obliek en luchtfoto’s (Nadir) ontsloten, ook op plaatsen waar zich geen panorama foto’s bevinden. NedGraphics heeft ervoor gekozen om alle nieuwe mogelijkheden samen te voegen in één nieuwe koppeling. Naast functionele verbeteringen worden daarin ook belangrijke toekomstige verbeteringen op het gebied van autorisatie en beveiliging doorgevoerd.

Deze nieuwe StreetSmart koppelingen komen nog dit jaar beschikbaar voor NedBrowser, GEOCAD, IGOS en TopoCAD.


Wilt u meer informatie over de StreetSmart koppelingen of een offerte inclusief introductiekorting ontvangen?

Contact me

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap