Nieuwe afspraken ARCADIS en NedGraphics over Survey Interface

30 januari 2017 in industrie Overheid

Ook interesse in de nieuwe manier van inwinnen?

Survey Interface is de oplossing voor het mobiel en objectgericht inwinnen van de BGT (IMGeo). Met Survey Interface maakt u buiten gebruik van het CAD platform in combinatie met het meetinstrument. Survey Interface is door jarenlange ervaring van ARCADIS i.s.m. NedGraphics tot stand gebracht.

mobiele-inwinning.png

De samenwerking van ARCADIS en NedGraphics voor het leveren van Survey Interface heeft met ingang van 2017 een nieuwe aanpak en taakverdeling gekregen.
NedGraphics is daarbij de partij die de programmatuur ontwikkelt, levert en verkoopt. ARCADIS is gebruiker van Survey Interface en leverancier van aanvullende dienstverlening.
ARCADIS Nederland heeft haar licentie rechten van Survey Interface overgedragen aan NedGraphics. NedGraphics zal als nieuwe eigenaar zorgen voor de software ontwikkeling , inclusief de integratie voor Microstation en AutoCAD Map. Voor de markt heeft dit als voordeel dat er nu één aanspreekpunt is voor zowel aanschaf als ondersteuning van de software. Aanvullend kunt u een beroep doen op ARCADIS voor de ondersteuning bij uw landmeetkundige werkprocessen.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap