NedOmgeving en Toepasbare regels

19 februari 2020 in industrie Overheid

NedGraphics is sterk voorstander van open standaarden en is dan ook actief betrokken bij de ontwikkeling van de standaard koppeling tussen de plansoftware en de toepasbare regel software. Samen met VNG Realisatie en andere softwareleveranciers werken wij hieraan zodat u als gebruiker ook daadwerkelijk keuzevrijheid hebt bij het combineren van applicaties.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Mocht dit standaardisatie-traject van VNG Realisatie niet, of niet tijdig genoeg tot uniforme koppelstandaarden leiden, dan zorgen wij uiteraard op tijd voor werkende oplossingen met leveranciers van applicaties voor Toepasbare regels en voor Vergunningen.

Momenteel werken wij aan de volgende gezamenlijke ontwikkelingen:

- Regeldienst.nl: zeer gebruiksvriendelijke Toepasbare regel software met B1 taalchecker.

- Berkeley Bridge: functioneel rijke Toepasbare regel applicatie.

- Centric (Portaal leefomgeving): VTH software voor de omgevingswet

Verder staat NedGraphics open om met elke leverancier van applicaties voor Toepasbare regels of Vergunningen te koppelen, natuurlijk afhankelijk van de klantsituaties.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap