NedGraphics tekent raamovereenkomst met de gemeente Nijmegen

19 april 2016 in industrie Overheid

Het aantal aansluitingen op de LV-BGT stijgt gestaag. Veel bronhouders doen dat met NedBGT, de BGT oplossing van NedGraphics. Recent heeft NedGraphics een raamovereenkomst met de gemeente Nijmegen getekend voor de implementatie van NedBGT ten behoeve van de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar en Nijmegen zelf.

Nijmegen-1.JPG

Deze gemeenten in het Rijk van Nijmegen hebben in de transitiefase hun softwarekeuze herijkt en gaan nu met NedBGT aan de slag om de transitie zo snel mogelijk af te ronden. NedGraphics heeft de installatie al gerealiseerd en is momenteel bezig met het importeren van de diverse bronbestanden en het begeleiden en opleiden van de medewerkers van de verschillende gemeenten, zodat ze voortvarend met NedBGT aan de slag kunnen. Wij rekenen op een goede samenwerking met de 5 gemeenten in het Rijk van Nijmegen en op een succesvolle aansluiting op de LV-BGT.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap