NedGraphics klanten zijn grootverbruikers van Cyclorama’s

24 maart 2016 in industrie Overheid

NedGraphics heeft al in een vroeg stadium GlobeSpotter van CycloMedia geïntegreerd in haar software. Daarmee maakt NedGraphics het geïntegreerd raadplegen van Cyclorama’s mogelijk in diverse pakketten als NedBrowser, GEOCAD, IGOS en TopoCAD.

cyclorama02.jpg

Uit analyse van het gebruik van het beeldmateriaal binnen de API van GlobeSpotter bij alle GIS-leveranciers, komt naar voren dat de software van NedGraphics het grootste aandeel hierin heeft.In het afgelopen jaar zijn er maar liefst 2.7 miljoen Cyclorama’s opgevraagd binnen de software van NedGraphics.

‘De hoge kwaliteit en de snelle beschikbaarheid van de Cyclorama beelden zijn van toegevoegde waarde voor onze klanten. Hun werkprocessen verlopen daardoor veel efficiënter. En dat zie je terug in een uitgebreid gebruik. De getallen spreken wat dat betreft voor zich’ Garmt Zuidema, commercieel directeur NedGraphics

‘Dankzij de uitgebreide functionaliteiten van Globespotter binnen de software van NedGraphics kan door de klanten van NedGraphics optimaal gebruik worden gemaakt van de geometrische eigenschappen van onze Cyclorama’s. Dat Nedgraphics als eerste ook onze Obliek luchtopnamen heeft geïntegreerd in haar software is hierop een mooie aanvulling' Eric Mooijman, partner manager CycloMedia.

Over CycloMedia
CycloMedia is al ruim 30 jaar gespecialiseerd en toonaangevend in het systematisch en grootschalig in beeld brengen van de openbare ruimte. Dit wordt gedaan met hoogwaardige 360° straatfoto’s en luchtfoto’s met GIS-nauwkeurigheid.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap