NedGraphics Goldpartner tijdens Overheid 360!

Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid

01 mei 2017 in industrie Overheid

Schrijf u vandaag in

Op 17 mei 2017 is het Congres Overheid 360° terug! Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid. Deze editie staat in het teken van ‘Slimme ICT voor maatschappelijke opgaven’. NedGraphics is als toonaangevende ICT leverancier uiteraard aanwezig tijdens Overheid 360 en presenteert een aantal actuele thema’s.

Overheid 360° 2017 partnerlogo gold.png

Sessie 1 (11:30 – 12:15): Kwaliteit van uw gegevens

De wijze waarop we met elkaar omgaan is veranderd door de ontwikkelingen in de informatietechnologie. Communicatie verloopt steeds vaker digitaal; ook de communicatie met de overheid. Het is dan ook van fundamenteel belang dat de kwaliteit en de betrouwbaarheid van informatie hoog is. Hoe krijgt u inzicht in de kwaliteit van gegevens die meervoudig gebruikt worden zodat deze continu bewaakt en onderhouden kunnen worden? Kwaliteit- en consistentiecontroles is het antwoord op deze vraag. Deze controles en de visuele weergave van de uitkomsten stelt overheden in staat kwaliteit te meten en onderbouwde maatregelen te nemen om de kwaliteit te verbeteren. U kunt zich hier inschrijven voor deze sessie: https://www.databadge.net/ovh2017/reg/?opt_id=T102

Sessie 2 (14:00 – 14:45): De meerwaarde van Omgevingswaarden

NedGraphics en Antea Group hebben – samen met de marktpartijen Centric, Tygron en Civocracy – de krachten gebundeld in ‘Het Omgevingscollectief’. Deze samenwerking ondersteunt gemeenten, provincies, waterschappen en uitvoeringsorganisaties bij de invoering van de Omgevingswet en levert op deze wijze een bijdrage aan een mooie, schone en veilige leefomgeving. Eén van de onderwerpen waarop de kennis wordt gebundeld is een aanpak om komen tot het genereren van omgevingswaarden.  Juist deze omgevingswaarden spelen een hoofdrol in de mogelijkheden van de Omgevingswet. Heeft u deze omgevingswaarden al in het vizier?

NedGraphics en Antea Group presenteren een inkijkje in de methodiek hoe u deze omgevingswaarden inventariseert, analyseert en vertaalt in het Omgevingswetinstrumentarium (omgevingsvisie en omgevingsplan).  U kunt zich hier inschrijven voor deze sessie: https://www.databadge.net/ovh2017/reg/?opt_id=N104

Voor wie? Medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Overheid 360° is bedoeld voor de gehele organisatie. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.
Wanneer? 17 mei 2017 van 9.00 - 18.00 uur.
Waar? Supernova & Kinepolis, Utrecht Kosten?
Deelname is kosteloos*
Meer informatie? www.overheid360.nl 

*Overheid 360° wordt georganiseerd door Jaarbeurs in samenwerking met de partners Hiemstra en De Vries, Native Consulting, Gemeente Utrecht. VNG/KING is betrokken als kennispartner. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door marktpartijen. Voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties is deelname kosteloos. Val je niet binnen deze doelgroep en wil je graag deelnemen? Dan bedragen de kosten van deelname €995,00 per dag (excl. BTW). Bekijk de doelgroep en de algemene voorwaarden op de website.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap