NedGraphics Gebruikers Vereniging lanceert nieuwe website

14 juni 2018 in industrie Overheid

NedGraphics Gebruikers Vereniging

Onder het motto “samen verbeteren en versterken” heeft de NGV op woensdag 13 juni 2018 haar nieuwe website gelanceerd! Een website voor en door de leden!

Uiteraard biedt deze website weer de mogelijkheid voor leden van de NGV om in te loggen en daardoor te beschikken over alle relevante informatie van de diverse productgroepen, de bestuursvergaderingen en het reguliere overleg met het MT van NedGraphics.
Kortom, een schat aan informatie, gepresenteerd op een frisse, duidelijke manier.

Bezoek de website en registreer u als lid van de vereniging. Ook wanneer u nog geen lid bent, biedt de website de nodige informatie en de mogelijkheid om u als proeflid aan te melden. Een proeflid is in het lopende jaar kosteloos lid en betaalt vanaf het volgende jaar € 250,00 aan lidmaatschapsgelden.

Graag tot ziens op www.ngvereniging.nl

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap