NedGraphics behaalt ISO 9001:2008 certificering

29 juni 2015 in industrie Overheid

NedGraphics heeft onlangs het ISO 9001:2008 certificaat voor haar Aviation-activiteit behaald. Daarmee is aangetoond dat NedGraphics een kwaliteitsmanagementsysteem heeft ingericht dat zorgt voor een consistente wijze van dienstverlening die voldoet aan de eisen van de klant en van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Aan de officiële uitreiking van het certificaat is een periode van intensieve voorbereiding en implementatie van de benodigde processen en procedures voorafgegaan. NedGraphics heeft aangetoond dat zij het streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering heeft verankerd in haar organisatie.

ISO 9001:2008, is dé internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteits management systemen, een hulpmiddel dat een organisatie helpt om de doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan bedrijven met het aantoonbare vermogen om voortdurend te voldoen aan de wensen van de klant en de beschreven kwaliteitsnormen bij het leveren van producten en diensten.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?