Meeste aangesloten bronhouders gebruiken NedBGT

Per 1-1-2016 de meeste NedGraphics klanten aangesloten

14 januari 2016 in industrie Overheid

Op 1 januari 2016 telde het SVB-BGT 45 bronhouders (10%) die de transitie hadden afgerond en nog eens 115 (27%) voor wie de finish in zicht is. De meeste reeds aangesloten bronhouders gebruiken NedBGT, namelijk 20 (44%).

Voorzijde.jpg

NedBGT, dé BGT oplossing, is ontwikkeld om u te ondersteunen in zowel in de opbouw- als in de beheerfase. U kunt met meerdere bronhouders in dezelfde applicatie samenwerken, u kunt uzelf volledig laten ontzorgen en altijd zal de informatievoorziening naar het SVB-BGT en naar uw interne werkprocessen optimaal worden ondersteund.

NedGraphics adviseert en ondersteunt u graag bij het in gebruik nemen van de beheerfase en heeft inmiddels bewezen hierbij een waardevolle partner voor u te zijn.

Meer weten over NedBGT?

Lees meer

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap