Kennissessie over gegevensbeheer, datadistributie en viewers op 25 september

Ontdek nieuwe inzichten en zorg ervoor dat interne en externe informatiestromen optimaal blijven functioneren

07 september 2018 in industrie Overheid

Meld u aan!

Vervult u een centrale rol binnen de gemeentelijke informatievoorziening? Zorgt u ervoor dat de interne en externe informatiestromen optimaal functioneren en bijdragen aan het resultaat van uw organisatie? Om een beter resultaat te behalen wordt steeds meer informatie gevraagd en gecreëerd. Dit vraagt om betere systemen om deze groei te kunnen ondersteunen. Hierom nodigen wij u van harte uit voor de kennissessie over gegevensbeheer, datadistributie en viewers. Dit evenement vindt plaats op dinsdag 25 september 2018 in Vianen.

Binnen de drie onderwerpen, gegevensbeheer, datadistributie en viewers, zijn er vele ontwikkelingen gaande;

Dit jaar heeft menig organisatie de verwerking van persoonsgegevens grondig herzien in het kader van de AVG. Diverse standaarden maken het uitwisselen van informatie tussen bronsystemen en afnemende applicaties gemakkelijker, veiliger en betrouwbaarder. Datadistributie krijgt een nog grotere rol om informatie binnen het stelsel van basisregistraties uit te kunnen wisselen. U wilt kunnen vertrouwen op uw eigen data. Kwaliteitsmonitoring maakt dit mogelijk. Verrijk eigen data met bronnen als PDOK.nl en KNOOP. Anticipeer op trends door historische bevraging van uw data. Dataportabiliteit zorgt ervoor dat applicaties en data worden gescheiden. Hierdoor krijgt uw organisatie meer vrijheid om de beste applicaties te kiezen. We gaan ervan uit dat informatie anywhere en anytime inzichtelijk is via PC, laptop, telefoon en smarttable. Ieder device met zijn eigen geschikte UI.

Als u bovenstaande ontwikkelingen ook heeft meegemaakt en/of hier benieuwd naar bent, dan is deze kennissessie onmisbaar voor u.
Tijdens de ochtend worden praktijkcases door onze relaties gegeven en presenteert NedGraphics haar laatste technische ontwikkelingen.

Het programma is als volgt;

09:00 – 09:30 Ontvangst

09:30 – 09:40 Aftrap

09:40 – 10:10 Presentatie NedGraphics (Gegevensbeheer / NedMagazijn Basis / NedGlobe Suite)

10:10 – 10:30 Pauze

10:30 – 11:00 Casus 1 (gemeente Enschede -> Project BRP)

11:05 – 11:35 Casus 2 (Bestuursdienst Ommen-Hardenberg over werkprocessen met NedGlobe en NedBrowser)

11:45 – 12:15 Lunch

Tijdens de informatiesessies is er voldoende ruimte voor vragen en overleg.
In de pauze heeft u ruim de gelegenheid om kennis en inzichten te delen met uw vakgenoten.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap