Introductie aanbieding oplossingen Krachtige combinatie NLCS en IMGeo (BGT)

Nu tijdelijk 25% licentiekorting!

20 juni 2017 in industrie Infra

Vraag introductie aanbieding aan Vraag demo aan

Ontwerpers, bouwers, landmeters, GEO- en BOR beheerders leveren ieder, vanuit hun eigen taak, expertise en standaard, een bijdrage aan het proces van ontwerp tot realisatie en beheer. Het gebruik van de NLCS en IMGeo (BGT) maakt deze samenwerking mogelijk. NedGraphics heeft de oplossing ontwikkeld waarmee u de NLCS en BGT informatie gebruikt én creëert.

Bekijk de korte introductie films en bepaal welk product het best bij u past.

Beschikt u net als veel andere organisaties al over NedInfra Tekenen (Lite), dan kunt u de software voordelig upgraden.

De krachtige combinatie NLCS en IMGeo (BGT)

Krachtige combinatie NLCS en IMGeo (BGT)

Hoewel NLCS en IMGeo (BGT) vanuit verschillende werelden tot stand zijn gekomen, schuilt er kracht in deze combinatie. Door NLCS slim toe te passen, elimineert u in de keten ontwerp-BGT-BOR dubbel tekenwerk, voorkomt u verkeerde interpretatie en fouten, reduceert u het aantal handelingen, verkort u de doorlooptijd en zorgt u voor ‘geplande IMGeo-objecten op het juiste moment op de juiste plaats’.

Voordelen gebruik, toepassen en creëren NLCS en BGT informatie

Nederland beschikt met de BGT over een landsdekkende digitale topografische basiskaart. Dat is een prima basis voor de ontwerper. Wanneer deze gegevens beschikbaar zijn in de taal van de ontwerper, kan deze zich richten op zijn eigen taak; het dimensioneren van een civieltechnisch ontwerp. De ontwerpinformatie wordt beschikbaar gesteld in de taal van de GEO-beheerder, die het ontwerp als plantopografie registreert.

NedInfra - Van NLCS naar IMGeo BGT

NedInfra - Van IMGeo BGT naar NLCS

Snel en eenvoudig BGT informatie in CAD omgeving

BGT informatie wordt kosteloos beschikbaar gesteld via PDOK. Met de NedGraphics oplossing selecteert de ontwerper in één muisklik een gebied, waarna de informatie automatisch wordt gedownload en conform NLCS ontsloten in de CAD omgeving. Dit is een prima basis voor de ontwerper. Wanneer deze gegevens beschikbaar zijn in de taal van de ontwerper (NLCS), kan deze zich richten op zijn eigen taak; het dimensioneren van een civieltechnisch ontwerp.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze combinatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap