Implementatie NedInfra Vault bij Port of Rotterdam

18 april 2014 in industrie Infra

Havenbedrijf Rotterdam, ook bekend als Port of Rotterdam, implementeert NedInfra Vault ter vervanging van het huidige EDM systeem. Dankzij deze ‘best practice’ implementatie van Autodesk Vault heeft Havenbedrijf Rotterdam straks een standaard aanpak voor het beheren van projectdata en projectdocumenten in alle fasen en disciplines binnen het civieltechnische ontwerp- en bouwproces (ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud).

rotterdam.jpg

Het Havenbedrijf Rotterdam, zorgt voor de ontwikkeling, aanleg, beheer en exploitatie van het Rotterdamse havengebied en het bevorderen van een effectieve, veilige en efficiënte scheepvaartafwikkeling in de Rotterdamse haven en het aanloopgebied voor de kust.

Het gebruik van AutoCAD Map, en de daarbij behorende  documentstromen, vormen een essentieel onderdeel binnen de bovengenoemde processen. Met het uitfaseren van het huidige EDM systeem, welke door een op SharePoint gebaseerde oplossing wordt vervangen, is een kans ontstaan om een document management systeem te implementeren welke zich specifiek op de behoefte en wensen van de grafische afdelingen richt. NedInfra Vault zal dan ook als aanvulling op de SharePoint omgeving fungeren.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap