GEOMIJ werkt ook met NGdW Private Cloud

12 oktober 2017 in industrie Infra

GEOMIJ ondersteunt haar klanten door middel van de combinatie van haar vakinhoudelijke expertise en de kracht van de NedGraphics oplossing.

Taart GEOMIJ.jpg

De meeste BGT bronhouders beschikken over NedBGT, met als kloppend hart NGdW. En alle NedBGT bronhouders zijn succesvol en volledig aangesloten op de LV BGT. De oplossing heeft haar kracht bewezen.

GEOMIJ heeft gekozen voor NGdW Private Cloud waarmee zij profiteren van de krachtige oplossing en ontzorgt worden van ICT beheer. Op deze wijze kan GEOMIJ volledig focussen op de uitvoerende werkzaamheden bij haar klanten, waarbij het gaat om de regelmatig terugkerende bijhoudingsmetingen te verrichten t.b.v. het actueel houden van de BGT ( IMGeo).

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap