Succesvolle deelname GeoBuzz 2017

01 december 2017 in industrie Overheid

NedGraphics was uiteraard als toonaangevende ICT leverancier aanwezig tijdens de GeoBuzz 2017. De GeoBuzz is het jaarlijkse onafhankelijke congres met beurs rondom geo-informatie. Ruim 2.000 bezoekers kwamen samen om informatie op te doen, informatie te delen en te netwerken. Dit zijn geo-deskundigen en geo-gebruikers van overheden, bedrijven, kennisorganisaties en studenten vanuit diverse sectoren: Ruimtelijke Ordening, Infra, Bouw, Water, Milieu, Landbouw, Verkeer en andere sectoren waarin geo-informatie een rol speelt.

bedrijfsfotografie, eventfotografie, GeoBuzz 2017, NedGraphics1 Studio Orange Spring-2.jpg

NedGraphics heeft tijdens dit evenement haar nieuwe NedGlobe Suite gedemonstreerd. Hieronder vallen NedGlobe Mobile en NedGlobe Web, waarmee u eenvoudig actuele (geo-)informatie kunt publiceren op uw website en kunt raadplegen en melden in het veld.

Door bezoekers werd enthousiast gereageerd op NedGlobe. Overheden en bedrijven hebben vaak een waardevolle schat aan informatie in huis en zoeken daarbij innovatieve en gebruiksvriendelijke manieren om deze informatie via verschillende kanalen (websites/apps) en devices (Tablet, Touchtable, laptop) beschikbaar te stellen aan bedrijven, klanten en inwoners.

Daarnaast heeft NedGraphics actief deelgenomen aan het speciale studentenprogramma van Jong-GIN, waarin net afgestudeerden hun ervaringen en enthousiasme deelden met studenten en vervolgens konden speeddaten met een van onze geo-professionals.

Fotocredit: Studio Orange Spring (http://orangespring.nl)

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap