Eerste AutoCAD assessments succesvol afgenomen

11 januari 2019 in industrie Infra

Meer informatie over het AutoCAD assessment?

In de eerste maand van 2019 zijn ter gelegenheid van een introductieactie de eerste drie AutoCAD assessments met succes afgenomen.

IMG_9718.JPG

Stedin is, naast de gemeente Leiden en Advies- en Ingenieursbureau ADCIM, een van de drie organisaties die heeft deelgenomen aan de introductieactie van het AutoCAD assessment. Gebruikers van verschillende afdelingen en met een diversiteit aan AutoCAD ervaring zijn 8 januari de uitdaging aangegaan om een nulmeting te doen met als doel: het in kaart brengen van de huidige kennis en bekwaamheid op het gebied van AutoCAD. 

Na de evaluatie van de scores, wordt het resultaat van het huidige kennisniveau per gebruiker opgeleverd in een gevisualiseerde analyse. Op basis van deze analyse doet NedGraphics een passend opleidingsvoorstel op gebruikersniveau. Op deze manier worden gebruikers getraind op de onderwerpen en thema's die voor hen van belang zijn in hun dagelijkse CAD-werkzaamheden. 

Vrijwel alle deelnemers hebben het assessment als uitdagend en positief ervaren. M. Don, Project-Engineer bij Stedin vond de dag bijzonder leerzaam: "Het assessment geeft goed weer waar de kennis en verbeterpunten liggen, zowel voor mij persoonlijk als voor de hele afdeling".

Deze introductieactie heeft aangetoond dat het AutoCAD assessment een succesvol middel is om de kennisbehoefte van gebruikers concreter in kaart te brengen en effectiever de inhoud van maatwerktrainingen te bepalen.

Heeft u ook interesse in een AutoCAD assessment of bent u op zoek naar meer informatie?

Contact me

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap