De krachtige combinatie NLCS en IMGeo (BGT) in beeld

09 maart 2017 in industrie Infra

Bekijk de animatiefilm voor de voordelen Vraag een demo aan

Hoewel NLCS en IMGeo (BGT) vanuit verschillende werelden tot stand zijn gekomen, schuilt er kracht in deze combinatie. Door NLCS slim toe te passen elimineert u in de keten ontwerp-BGT-BOR dubbel tekenwerk, voorkomt u verkeerde interpretatie en fouten, reduceert u het aantal handelingen, verkort u de doorlooptijd en zorgt u voor ‘geplande IMGeo-objecten op het juiste moment op de juiste plaats’.

Krachtige combinatie NLCS-IMGeo.jpg

Met een animatiefilm brengen wij de voordelen voor de ontwerpers, bouwers, landmeters, GEO- en BOR beheerders in beeld.

De betrokkenen leveren ieder, vanuit hun eigen taak, expertise en standaard, een bijdrage aan het proces van ontwerp tot realisatie en beheer. Om elkaars informatie te kunnen hergebruiken, is het van belang dat ze elkaars ‘taal’ spreken.

Het gebruik van de NLCS en IMGeo (BGT) maakt die samenwerking mogelijk. Door goede uitwisseling van gegevens tussen beide standaarden wordt het makkelijker om direct gebruik te maken van de overlap van elkaars gegevens en zo te profiteren van elkaars kennis.

Wilt u weten hoe u voordelen behaalt door samen te werken en de gegevens van deze standaarden in elkaar te vertalen? Met zowel software als diensten, die deze samenwerking ondersteunen en faciliteren, zijn wij u graag van dienst.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap