CycloMedia reikt Platinum award uit aan NedGraphics

03 oktober 2014

Op 18 september 2014 heeft NedGraphics een GlobeSpotter ‘Platinum’ integratie award ontvangen van CycloMedia voor de gebouwde integratie van GlobeSpotter in hun eigen software “NedBrowser, IGOS, GEOCAD & TopoCAD”. De complete integratie biedt zowel de meetfunctie als de overlay-functie. Hierdoor is het mogelijk om ook andere geografische en administratieve gegevens op te roepen en weer te geven in het beeldmateriaal.

20140918-NGD14-®-LNRD-Photography-273.jpg

“CycloMedia is erg blij met de complete NedGraphics integratie omdat het de meest gebruikte GlobeSpotter koppeling is”, zegt Marcel de Vries, product manager GlobeSpotter. “Doordat alle functionaliteiten geïntegreerd zijn, inclusief de unieke Smart Click Measuring functionaliteit, kunnen gebruikers optimaal gebruik maken van en werken met het beeldmateriaal” vervolgt hij.

“Onze klanten zijn erg positief over de integratie die wij bieden. Op een hele laagdrempelige manier hebben ze, vanuit hun eigen CAD / GIS applicatie, de uitgebreide mogelijkheden van de Globespotter koppeling onder handbereik.”

Garmt Zuidema Commercieel Directeur - NedGraphics
Garmt Zuidema

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap