Certificering NedBGT 4.0 UITGEBREID geslaagd!

20 juli 2015 in industrie Overheid

Op donderdag 9 juli is de BGT-oplossing van NedGraphics “NedBGT 4.0″ geslaagd voor de certificering UITGEBREID van het Kadaster. Middels certificering van BGT-IMGeo bronhoudersoftware, wordt een bewijs afgegeven aan een leverancier dat de software functioneert conform de geldende standaarden. Voor bronhouders als klant van de leveranciers, geeft dit inzicht in de kwaliteit van software voor de opbouw, bijhouding en beschikbaarstelling van hun BGT-IMGeo-gegevens.

Er zijn 3 niveaus waarop gecertificeerd kan worden.

1. BASIS: bevat de software de juiste functionaliteit voor de opbouw en de bijhouding van het BGT-bestand én de mogelijkheid voor het uitwisselen van initiële en mutatiebestanden met BGT-IMGeo-gegevens met het SVB-Portaal via handmatige upload?

2. UITGEBREID: bevat de software de juiste functionaliteit, als uitbreiding op het basisniveau, voor het (handmatig) inlezen van geactualiseerde bestanden via SVB-BGT in de BGT-IMGeo-applicatie?

3. AUTOMATISCH: bevat software de juiste functionaliteit, als uitbreiding op het uitgebreid niveau, voor het via geautomatiseerd berichtenverkeer uitwisselen van BGT-IMGeo-gegevens en procesberichten met het SVB-BGT?

NedBGT was al voor niveau BASIS gecertificeerd en is nu dus voor niveau UITGEBREID gecertificeerd!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap