De BGT fabriek bij gemeente Leeuwarden op volle toeren!

23 maart 2015 in industrie Overheid

Bij de gemeente Leeuwarden draait de BGT fabriek op volle toeren! En niet alleen voor Leeuwarden zelf, maar ook voor de buurgemeenten Leeuwarderadeel en Littenseradiel is het aantal BGT operators inmiddels flink opgeschaald. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van NedBGT icm diverse inwinningsvarianten.

stadhuis-leeuwarden.jpg

Naast integratie van meten door middel van stereofoto’s en panoramabeelden, heeft Leeuwarden ook gekozen voor de CAD Survey Interface. Hiermee krijgt de gebruiker de mogelijkheid om buiten gebruik te maken van het CAD platform in combinatie met het meetinstrument. De geboden functionaliteit is door jarenlange ervaring van ARCADIS tot stand gebracht en wordt exclusief door NedGraphics verkocht.

Met deze uitgebreide NedBGT suite is gemeente Leeuwarden niet alleen goed uitgerust voor de opbouw, maar is men ook voorbereid op het beheer van de BGT, voor haar zelf, maar ook voor andere Friese gemeenten die op dit vlak ondersteund willen worden. De eerste bestanden zijn inmiddels met de StUF connector aangeboden aan de controleservice van het Kadaster, met een positieve beoordeling. Daarmee zijn alle componenten van de NedBGT implementatie in gebruik genomen.

Na een zeer uitgebreid aanbestedingstraject en een intensief, maar ook zeer plezierig implementatieproject vonden we dit als leverancier/partner van gemeente Leeuwarden een goed moment om dit met elkaar te vieren.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe functionaliteiten en vernieuwde interface NedOmgeving

  • NedOmgeving en Toepasbare regels

  • Ontwikkelplanning NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap