Bezoek ons tijdens Overheid360

Ontdekt de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied

10 september 2018 in industrie Overheid

Aanmelden

Op 10 oktober 2018 is het congres Overheid 360° terug! Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid. NedGraphics is als toonaangevende ICT leverancier uiteraard aanwezig tijdens Overheid 360 en presenteert een aantal actuele thema's.

Deze editie staat in het teken van Digitale transformatie. Hebben je collega’s en jij grote ambities om dit najaar nog de maatschappelijke opgaven in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te
zetten? Kom dan naar Overheid 360°. Het perfecte moment om je te laten inspireren. Meld je nu kosteloos aan mits u in de volgende doelgroep valt: Hoofden I&A / ICT, I&A Coördinatoren, Teamleiders, Directeuren, Afdelingshoofden, Programmamanagers, Informatiemanagers, Beleidsmedewerkers, Bestuurders die werkzaam zijn bij gemeenten, provincies, waterschappen, veiligheidsregio’s en RUD’s.

Presentaties NedGraphics

Op weg naar een centrale objectenregistratie
Beleidsontwikkeling en besluitvorming staat of valt met zorgvuldigheid: Nederland is een land met 17 miljoen toezichthouders.
Elk besluit dat leidt tot een verandering in de openbare ruimte vraagt om een zorgvuldige afweging van alle belangen van alle betrokkenen.
Daarbij gaat het niet alleen over de fysieke inrichting van de openbare ruimte, maar ook over alle ’rechten en plichten’ die daarin gelden voor burgers, bedrijven en de overheid zelf. Die rechten en plichten zijn altijd gebonden aan een object: een plek of gebied.
In deze presentatie nemen wij u mee op weg naar een centrale objectenregistratie, een belangrijk bedrijfsmiddel voor de datagedreven overheid.
Woensdag 10 oktober om 14.15 uur in zaal: Quest
Meld u aan voor deze sessie: https://goo.gl/B3NGeA

Op weg naar toegankelijke en vindbare informatie: het eerste praktijkvoorbeeld
De hoeveelheid informatie die u tegenwoordig tot uw beschikking hebt neemt steeds verder toe. De uitdaging is dus vooral: Waar vind ik de informatie die ik nodig heb? En hoe zorg ik dat ik alle informatie heb die nodig is?
In deze sessie lichten wij toe hoe NedGlobe Informatie u in staat stelt om op één plek informatie uit externe en interne bronnen in samenhang te raadplegen.
Ook verduidelijken wij aan de hand van het eerste praktijkvoorbeeld hoe u met NedGlobe Informatie volledige persoonsgegevens kunt bevragen conform AVG. Ga met ons op weg naar toegankelijke en vindbare informatie.
Woensdag 10 oktober om 11.30 uur in zaal: Mission 2
Meld u aan voor deze sessie: https://goo.gl/SVCo2T

Wij zien er naar uit u te ontmoeten tijdens het congres bij onze presentaties en onze stand in de centrale congreshal.

Aanmelden

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap