Bezoek NedGraphics tijdens de Waterinfodag

27 maart 2017 in industrie Infra

Donderdag 30 maart 2017 vindt het jaarlijkse onafhankelijke congres met een beurs over de informatievoorziening in de watersector plaats. Overheden, bedrijven en kennisorganisaties informeren elkaar over ervaringen, nieuwe ontwikkelingen en ambities. NedGraphics is hier uiteraard als toonaangevende GEO-ICT leverancier aanwezig.

Waterinfodag.jpeg

Op onze stand tonen wij o.a. de krachtige combinatie NLCS en IMGeo (BGT). Hoewel NLCS en IMGeo (BGT) vanuit verschillende werelden tot stand zijn gekomen, schuilt er kracht in deze combinatie. Deze krachtige combinatie biedt ook voordelen voor de betrokken organisaties in de watersector.

Wilt u weten hoe u voordeel behaalt uit deze combinatie? Meld u dan aan en laat u informeren op onze stand.

Aandacht voor Omgevingswet
Tijdens de Waterinfodag is samen met de vereniging Provero een programma gemaakt over de invoering van de omgevingswet bij de waterschappen. Antea Group, Centric, Civocracy, NedGraphics en Tygron hebben samen met gemeenten en uitvoeringsdiensten de kennis en kunde gebundeld, onder de naam ‘Het Omgevingscollectief’. Wij bieden oplossingen die de invoering van de Omgevingswet gaat versnellen. Ontdek wat het Omgevingscollectief voor u kan betekenen.

Meer informatie en aanmelden

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap