AutoTURN Eindejaarsaanbieding

25 jaar Transoft Solutions

27 november 2016 in industrie Infra

Transoft Solutions Suite Interesse in eindejaarsaanbieding?

Dit jaar viert Transoft Solutions, de producent van o.a. AutoTURN, haar 25 jarig bestaan. In 1991 waren zij één van de pioniers op het gebied van rijcurve simulatie. Wat toen begon als een éénmanszaak is uitgegroeid tot een marktleidende producent van verkeerstechnische simulatiesoftware. Al sinds 1991 investeert Transoft Solutions in mensen, software en technologie om u te helpen uw volledig potentieel te bereiken.

istock_000004384371medium.jpg

Cadeau voor u om dit te vieren
Wilt u ook profiteren van de vele voordelen van AutoTURN voor een tijdelijk extra voordelige prijs, dan biedt NedGraphics in samenwerking met Transoft Solutions u een Eindejaarskorting oplopend tot wel 25%.
Deze actie geldt ook voor diverse andere Transoft Solutions oplossingen.
Deze Eindejaarsaanbieding is geldig tot uiterlijk 31 december 2016.

AutoTURN
AutoTURN is in Nederland de meest gebruikte oplossing om o.a. op eenvoudige wijze rijcurves van vele voertuigen in vele verschillende situaties te bepalen in uw AutoCAD (Map en Civil 3D) en Microstation ontwerpen. AutoTURN wordt op grote schaal gebruikt bij zowel gemeenten, ingenieursbureaus, provincies, architectenbureaus, Rijkswaterstaat en vele andere organisaties.

Een AutoTURN versie voor iedereen
AutoTURN is verkrijgbaar in drie versies, zodat er voor elke organisatie, projectgrootte en budget een passende oplossing beschikbaar is.

Meer informatie Transoft Solutions Suite: https://www.cadac.com/nedgraphics/producten/transoft-solutions-suite/

Interesse in deze eindejaarsaanbieding?
Klik hier om meer informatie en de voorwaarden aan te vragen.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe functionaliteiten en vernieuwde interface NedOmgeving

  • NedOmgeving en Toepasbare regels

  • Ontwikkelplanning NedOmgeving

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap