Gemeente Amersfoort is de 100ste NedBGT-gebruiker die is opgenomen in de LV-BGT

05 januari 2017 in industrie Overheid

Verschillende kopstukken waren op 20 december 2016 aanwezig in het gemeentehuis van Amersfoort om deze mijlpaal te vieren: Jan Bruyn, directeur van het Samenwerkingsverband BGT (SVB-BGT), BGT Programmamanager Ruud van Rossem (Ministerie van IenM) en burgemeester van Amersfoort Lucas Bolsius. Maar ook de projectleden van de gemeente waren uiteraard aanwezig om dit heugelijke feit te vieren.

20161220_155719.jpg

De gemeente is in november aangesloten aan de Landelijke Voorziening BGT. De inmiddels welhaast traditionele oorkonde en taart werden plechtig overhandigd door het SVB-BGT. De gemeente Amersfoort is voor ICT-leverancier NedGraphics de 100ste klant die is aangesloten aan de Landelijke Voorziening. Om dit heugelijke feit te markeren heeft NedGraphics aan de betrokken geo-afdeling een kleine sculptuur geschonken. In hun dankwoorden en toespraken wezen verschillende sprekers op de voor Amersfoort ‘hobbelige weg’ en zelfs een ‘zandpad’ waar het de voortgang betrof van de werkzaamheden voor het afronden van de BGT. Door gezamenlijke inspanning van alle betrokkenen is er nu een mooi resultaat neergezet en daar is de gemeente Amersfoort, dat zichzelf graag ziet als ‘geo-gemeente’ in de ‘geo valley’ trots op. Inmiddels worden al voorbereidingen getroffen voor de volgende stappen, het inrichten van het automatisch berichtenverkeer en het horizontale koppelvlak met de BOR omgeving.
Wij feliciteren de gemeente Amersfoort met het bereiken van deze mijlpaal. Een kei van een BGT.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap