Aan de slag met het ‘Dashboard Energie Transitie’

Tijdens het ROmagazine Seminar 1 februari 2018

19 januari 2018 in industrie Overheid

Regie bij Energietransitie is de naam van het seminar dat ROmagazine organiseert op 1 februari a.s. in Amersfoort. Tijdens deze middag worden de deelnemers door praktijkdeskundigen bijgepraat over de opgave rond verduurzaming die ons allen te wachten staat en hoe deze energietransitie ruimtelijk gefaciliteerd kan worden. Door Antea Group B.V. wordt een presentatie en workshop verzorgd waarbij men zelf met scenario’s rond energietransitie aan de slag kan gaan.

Gebruikmakend van het Dashboard Energie Transitie wordt tijdens de workshop interactief inzicht gegeven hoe een gemeente kan komen van een visie op verduurzaming naar een concreet uitvoeringsprogramma. Het Dashboard Energie Transitie is een gezamenlijke ontwikkeling van Antea Group B.V., NedGraphics B.V. en Imagem B.V.

Meer informatie en aanmelden 

 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap