Landelijke NLCS gebruikers(mid)dag

Verbinding van NLCS-gemeenschap staat centraal

Info en aanmelden

De NLCS stelt CAD-gebruikers al twaalf jaar in staat om op een gestructureerde manier tekeningen te maken. De NLCS is en wordt sinds 2007 ontwikkeld door en voor vakinhoudelijke specialisten uit de sector en heeft zich ontwikkeld tot dé CAD-standaard in de Nederlandse GWW-sector. De NLCS gebruikers maken deel uit van een grote gemeenschap.

NedGraphics is al vanaf de initiële fase in 2007 betrokken bij de totstandkoming van de NLCS, waarbij deze standaard is geïmplementeerd in de NedInfra oplossingen. De oplossingen welke zijn ontwikkeld in samenwerking met de vele gebruikers om civieltechnische en Geo-werkzaamheden te optimaliseren.

Op 1 oktober 2020 brengt het BIM Loket, de beheerder van de landelijke richtlijn NLCS, de gemeenschap bijeen op de eerste landelijke NLCS gebruikersmiddag. De middag is gericht op concrete toepassers van de standaard en op beslissers over het gebruik van deze informatie, bijvoorbeeld bij assetmanagement. Het BIM Loket verneemt graag wat uw ervaringen, wensen en ideeën zijn.

Uiteraard is NedGraphics ook aanwezig tijdens deze Landelijke NLCS gebruikers(mid)dag, waarbij wij onze nieuwste ontwikkelingen op de demomarkt presenteren.
Mocht u deze vernieuwingen nu al 30 dagen kosteloos willen beleven, vraag dan hier een trial aan.

Meer informatie en aanmelden


Meld u nu aan

Deel evenement

Event | Landelijke NLCS gebruikers(mid)dag

Neem deel aan deze Landelijke NLCS gebruikers(mid)dag op 1 oktober en ontdek de nieuwste ontwikkelingen.

Meld u nu aan

Datums & locaties

Movares Utrecht
1 oktober 2020

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap