Workshop Zorg op de Kaart

Minder kosten door meer inzicht

Neem contact op

Zorg is gebaat bij inzicht in verbanden en patronen

Inzicht, overzicht, verbanden en patronen
Als gemeente staat u de komende jaren voor de uitdaging om het zorgniveau waaraan uw burgers gewend zijn in stand te houden met een lager budget. Dat betekent dat die zorg op een aantal niveaus slimmer en efficiënter moet worden ingericht. Daarin is voor geo-informatie een belangrijke rol weggelegd: geo-informatie creëert inzicht en overzicht, legt verbanden en patronen bloot en signaleert ontwikkelingen en trends.

KING Handreiking
Onze Workshop is gebaseerd op de Handreiking Zorg op de Kaart van KING.

Lees meer

In onze Workshop Zorg op de Kaart halen wij in korte tijd boven water hoe het gebruik van geo-informatie de dagelijkse werkzaamheden bij Jeugdzorg, Werk & Inkomen en Zorg effectief kan ondersteunen.

Wil van de Berg Adviseur - NedGraphics Wil van de Berg

Alles kan slimmer, ook zorg

USP Standaard aanpak waar mogelijk

Standaard aanpak waar mogelijk

Onze Workshop is gebaseerd op de Handreiking Zorg op de Kaart van KING. NedGraphics heeft deelgenomen aan de werkgroep die deze handreiking heeft samengesteld.

USP Maatwerk waar nodig

Maatwerk waar nodig

De zorgproblematiek is in elke gemeente anders. Onze aanpak biedt voldoende mogelijkheden om in te zoomen op de specifieke informatiebehoeften van Jeugdzorg, Werk&inkomen en Zorg. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten of voor verschuiving van accenten.

USP Úw Actieplan Zorg op de Kaart

Úw Actieplan Zorg op de Kaart

Onze Workshop leidt in zeer korte tijd tot resultaat. We ronden de Workshop af met een actieplan waarmee u concrete stappen kunt zetten. De ervaring heeft inmiddels geleeerd dat u daar direct mee kunt beginnen: er is heel veel mogelijk met beschikbare gegevens en bestaande systemen.

projectmanagement.jpg

Succes verzekerd

Onze aanpak brengt twee groepen uit verschillende culturen bij elkaar: medewerkers van Jeugdzorg, Werk & Inkomen en Zorg en medewerkers van Geo-informatie. Met inzicht in elkaars problematiek, uitdagingen, ambities, kennis en kunde leggen de basis voor het delen van belangen en stimuleren we co-creatie.

Zo levert de inzet van geo-informatie bij Jeugdzorg, Werk & Inkomen en Zorg een bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en het verlagen van de kosten.

Wilt u persoonlijk advies of informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap