Workshop KLIC WIN

Betere Kabels- en Leidingeninformatie in minder tijd

Hoe kunnen we u helpen?

KLIC (WION) wordt KLIC WIN

Nieuw model, nieuw proces, andere verwachtingen
Het KLIC wordt over de volle breedte gemoderniseerd. De meest in het oog springende verandering bestaat uit de levering van echte data in plaats van PNG-plaatjes. Grondroerders kunnen dan inzoomen tot op de kleinste details. Bovendien wordt de afhandeling van graafmeldingen gecentraliseerd: het Kadaster handelt elke graafmelding direct af op basis van een centraal Kabels- en Leidingenmagazijn. Als netbeheerder moet u er zelf voor zorgen dat uw Kabels- en Leidingendata in dat magazijn volledig en actueel zijn.

Lees meer

Wilt u weten wat KLIC WIN voor uw organisatie gaat betekenen, dan mag u deze workshop niet missen: in één dag belichten we alle veranderingen waar u als netbeheerder of grondroerder mee te maken krijgt.

Wil van de Berg Adviseur - NedGraphics Wil van de Berg

Ingrijpende verandering

USP Alle veranderingen in beeld

Alle veranderingen in beeld

In deze workshop belichten we alle veranderingen die KLIC WIN met zich meebrengt, zoals: het informatiemodel IMKL2015, het afhandelingsproces van een graafmelding, het laden van Kabels- en Leidingeninformatie in het centrale magazijn en de verbanden tussen WION en INSPIRE.

USP Wat betekenen die veranderingen voor u?

Wat betekenen die veranderingen voor u?

KLIC WIN is van invloed op de wijze waarop u uw Kabels- en Leidingeninformatie beheert en aanlevert, het systeem waarmee u dat doet en uw interne processen. We gaan uitgebreid in op de gevolgen die alle veranderingen voor u hebben.

USP Risicoanalyse

Risicoanalyse

Zowel met de WION als met INSPIRE zijn grote belangen gemoeid. De achterliggende wetgeving benoemt nadrukkelijk een aantal taken en verantwoordelijkheden en koppelt daar stevige sancties aan. Natuurlijk wilt u weten welke risico’s u loopt. 

Goed voorbereid van KLIC (WION) naar KLIC WIN

Elke transitie raakt ICT, data, processen en organisatie. Dat geldt ook voor KLIC WIN. Natuurlijk wilt u weten hoeveel tijd hiermee gemoeid is, hoe alle veranderingen in elkaar grijpen, welke risico’s u loopt en hoe u die kunt elimineren.

Zo komt uw organisatie tijdens of na de transitie niet voor onaangename verrassingen te staan.

GWW2.png

Wilt u persoonlijk advies of informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?