Workshop BGT Beheerfase

Goed voorbereid de BGT-beheerfase in

Neem contact op

Doordachte aanpak en structuur

Alle beheeraspecten op een rij
In deze Workshop leert u hoe u voor uw organisatie het BGT-Beheerplan kunt opstellen.BGT-beheer gaat om meer dan alleen de BGT-bijhouding. Als bronhouder bent u bij wet aangewezen als eindverantwoordelijke. Die rol brengt de nodige verplichtingen -en dus taken en verantwoordelijkheden- met zich mee. Alle beheeraspecten waar u als bronhouder verantwoordelijk voor bent, worden benoemd, toegelicht en uitgewerkt.

BGT-bijhouding: een vak apart
De bijhouding van de BGT heeft meer om het lijf dan de GBKN-bijhouding. Het organiseren van die bijhouding vereist veel discipline en kennis van zaken. In deze Regiosessie nemen wij u in detail mee door de hele bijhoudingsproblematiek.

Lees meer

In deze 2-daagse Workshop krijgt u alle houvast en structuur die nodig is om zelf een gedegen BGT-Beheerplan op te stellen. Daarnaast krijgt u alle informatie die u nodig hebt om het BGT-Beheerplan ’body’ te geven en af te stemmen op uw eigen specifieke situatie.

Wil van de Berg Adviseur - NedGraphics Wil van de Berg

Samen weet je meer, samen kom je verder

USP Wettelijke verplichtingen in beeld

Wettelijke verplichtingen in beeld

BGT-beheer gaat om meer dan alleen de BGT-bijhouding. Het gaat om alle beheeraspecten waar u als bronhouder verantwoordelijk voor bent. U krijgt in deze Workshop een helder beeld van wat er geregeld moet zijn, hoe u dat kunt regelen en waar uw organisatie nog risico’s loopt.

Dit onderdeel van de Workshop wordt ingevuld door NedGraphics.

USP Focus op u als BGT-beheerder

Focus op u als BGT-beheerder

Als bronhouder bent u bij wet aangewezen als eindverantwoordelijke. Die rol brengt de nodige verplichtingen met zich mee. We zetten alle taken en verantwoordelijkheden op een rij waar u als BGT-beheerder (vaak dagelijks) mee te maken krijgt en maken een inschatting van de hoeveelheid tijd die daarmee gemoeid is. Zo kunt u het BGT-Beheer in uw agenda inplannen.

Dit onderdeel van de workshop wordt ingevuld door ARCADIS en NedGraphics.

USP BGT-bijhouding goed geregeld

BGT-bijhouding goed geregeld

BGT-bijhouding draait niet alleen om de organisatie van metingen maar ook om de organisatie van wijzigingssignalen, inzicht in werkvoorraad, planning van werkzaamheden en bewaking van de kwaliteit van de BGT. Ook als u de bijhouding uitbesteedt, is het van belang om hiervan op de hoogte te zijn.

Dit onderdeel van de workshop wordt ingevuld door ARCADIS.

Wilt u persoonlijk advies of informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap