Remote support

Hulp op afstand van onze experts!

Citrix GoToAssist TeamViewer

Snel hulp op uw werkplek

Om u zo snel en efficiënt mogelijk met uw vragen te helpen gebruiken wij Citrix GoToAssist of TeamViewer.
Met deze handige tools kunnen wij veilig meekijken op uw systeem. Wat heeft u nodig? Een internetverbinding en voldoende rechten om Citrix GoToAssist of TeamViewer te downloaden en uit te voeren.

Sessie starten
Start remote support en klik op de Citrix GoToAssist of TeamViewer button en volgt de scherminstructie op. Onze medewerker zal uw verder begeleiden en vraagt vervolgens om toestemming om uw scherm te delen.

Sessie sluiten
Wilt u de remote sessie beëindigen? Klik dan op de ‘X’ in het Citrix GoToAssist- of TeamViewer support venster en volg de scherminstructie op.

Lees meer

Krijg toegang tot jarenlange ervaring en expertise. Onze support desk staat voor u klaar!

Richard Goossens Algemeen Directeur - NedGraphics Richard Goossens

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap