Projectmanagement

Succesvol implementeren met een gecoördineerde aanpak

Neem contact op

Volledige grip op uw project

Het succesvol implementeren van (GEO-)ICT oplossingen vereist een gecoördineerde aanpak en een nauwe betrokkenheid van zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer. Om dit in goede banen te leiden kiest NedGraphics, bij implementaties van enige omvang, voor de inzet van een projectleider.

Het centrale aanspreekpunt
De projectleider is de persoon die binnen het kader van de opdracht zorgt voor een juiste afstemming van mensen en middelen. Het te bereiken resultaat staat voorop. Daarbij wordt er rekening gehouden met de belangen van alle betrokkenen. De projectleider is voor u het centrale aanspreekpunt voor het betreffende project.

Lees meer

Met onze vakkennis, ons doorzettingsvermogen en de juiste communicatie maken wij van al uw projecten een succes!

Olivier Eizinga Manager Projecten & Support - NedGraphics Olivier Eizinga

Sneller aan de slag door praktische implementatie

Onze projectleiders beschikken over de nodige kennis en ervaring in verschillende vakdisciplines en daar plukt u de vruchten van.

USP Specialisten in elke branche

Specialisten in elke branche

U kunt vertrouwen op een projectleider die uw taal spreekt, begrijpt hoe uw projecten lopen en die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in uw branche.

USP Hoog opgeleid en ervaren

Hoog opgeleid en ervaren

U krijgt gegarandeerd de professionele ondersteuning die u zoekt.

USP Handen uit de mouwen

Handen uit de mouwen

Onze projectleiders hebben een hands-on mentaliteit en combineren uw strategische doelen met een praktische, gestandaardiseerde aanpak.

USP Meer dan specialisten

Meer dan specialisten

Onze projectleiders kijken niet alleen naar de doelen van het project, maar hebben ook oog voor draagvlak binnen het team voor optimale resultaten.

USP Ervaring verschillende vakdisciplines

Ervaring verschillende vakdisciplines

Onze projectleiders beschikken over de nodige kennis en ervaring in verschillende vakdisciplines, zoals CAD, GIS, BGT, BAG, BRK, Civiele Techniek, Landmeetkunde, Ruimtelijke Ordening, WION en Beheer Openbare Ruimte.

USP Samen snel aan de slag

Samen snel aan de slag

Vertrouw op onze expertise om ons steeds snel te kunnen inwerken. We kennen uw branche en zoeken en versterken de individuele en collectieve kwaliteiten.

Dienstverlening.jpg

Een projectplan op maat

In een toegesneden projectplan worden de afspraken over de scope, de taakverdeling, de planning in fasen, de uitvoering, de opvolging van de projectvoortgang en de besluitvorming en creatie van het eindproduct omschreven.

Al naar gelang het project meer of minder omvangrijk is, zal ook het projectplan worden uitgewerkt. Met een dergelijk plan is voor iedereen inzichtelijk wat verwacht wordt en kan er sneller en efficiënter gewerkt worden.

Volledige ontzorging door projectmanagement

Wij beschikken over een zeer ruime ervaring met het uitvoeren van projecten, vooral in de lokale overheidsbranche. Als projectmanager kunnen wij de gehele coördinatie en communicatie tussen alle bij het project betrokken partijen verzorgen.

Het projectmanagement omvat dan de beheersing van meerdere deelprojecten wat zal resulteren in door ons en derden te leveren op elkaar afgestemde en werkend opgeleverde producten en diensten.

software-asset-management-diy.jpg

Wilt u een persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?