NLCS ↔ BGT/IMGeo ↔ BOR

Met procesoptimalisatie valt veel winst te behalen

Neem contact op

NLCS ontwerp voedt BGT met plantopografie

Ontwerpen in NLCS kan ’slimmer’
Een slimme ontwerper tekent in NLCS, maar denkt in BGT/IMGeo objecten. De NLCS standaard is speciaal aangepast en uitgebreid om de vorming van BGT/IMGeo objecten uit een NLCS ontwerptekening mogelijk te maken. Een ontwerp dat op basis daarvan is getekend, kan automatisch worden geconverteerd naar BGT/IMGeo objecten. Zo wordt een ontwerptekening een bron van geplande BGT/IMGeo objecten. Dit biedt ook voordelen voor weg- en groenbeheerders.

Lees meer

Zorg dat er op de juiste wijze getekend wordt, zodat de informatie op een andere plek kan worden hergebruikt. Overtekenen kost tijd en leidt onherroepelijk tot fouten.

Wil van de Berg Adviseur - NedGraphics Wil van de Berg

NLCS ↔ BGT/IMGeo ↔ BOR

USP Gezamenlijk belang voorop

Gezamenlijk belang voorop

Optimalisatie van deze keten levert winst op in termen van (doorloop)tijd, discussie en misverstanden. Daarvoor is wel afstemming nodig over hoe de openbare ruimte wordt vastgelegd en wie daarin op welk moment en met welk belang actief is. Alle drie opereren immers in dezelfde openbare ruimte, en die openbare ruimte willen we eenmalig en eenduidig vastleggen.

USP Geen keten maar een driehoek

Geen keten maar een driehoek

Daarvoor is afstemming nodig tussen Ontwerp en BGT, tussen BGT en BOR en tussen Ontwerp en BOR. Wat de een niet ontwerpt, kan de ander niet beheren. Wat de een niet beheert, zal de ander in een volgend ontwerp over het hoofd zien. Voor de BGT beheerder is hier een sleutelrol weggelegd.

USP Invoeringsbegeleiding NLCS ↔ BGT/IMGeo ↔ BOR

Invoeringsbegeleiding NLCS ↔ BGT/IMGeo ↔ BOR

NedGraphics verzorgt op basis van een standaard stappenplan NLCS informatiesessies, de invoering van BGT/IMGeo voorbereid ontwerpen in NLCS, afstemmingsessies tussen alle drie de betrokken afdelingen, de implementatie van onze geavanceerde NLCS IMGeo Converter en de inrichting en tuning van berichtenverkeer StUF Geo IMGeo horizontaal tussen BGT en BOR.  Het stappenplan is erop gericht om alle betrokkenen te overtuigen van het gezamenlijk belang van de doorgevoerde optimalisatie.

projectmanagement.jpg

Invoeringsbegeleiding NLCS ↔ BGT/IMGeo ↔ BOR

Verandering van bestaande werkwijzen zijn tot mislukken gedoemd zonder verandering van inzichten. Door het gezamenlijk belang te benoemen en sub optimalisaties bloot te leggen illustreren we de voordelen van veranderingen.

Zo creëren we het draagvlak dat nodig is om die veranderingen tot stand te brengen. De inzet van moderne software is daarbij een belangrijk hulpmiddel, evenals onze kennis van zaken op het gebied van zowel NLCS als BGT/IMGeo als BOR.

Wilt u persoonlijk advies of informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap