Consultancy

Deskundige begeleiding bij uw werkprocessen

Neem contact op

Profiteer van een efficiënte implementatie

Het implementeren van onze CAD en GIS oplossingen, ten behoeve van de verschillende vakdisciplines waarin NedGraphics actief is, omvat veel meer dan alleen maar het leveren en installeren van software. De aangeboden oplossing moeten worden geïmplementeerd en aansluiten bij uw ICT architectuur. Deskundige begeleiding bij de werkprocessen is daarbij een voorwaarde.


Begeleiding in alle vakdisciplines
Ook het geven van trainingen, in alle door NedGraphics geleverde oplossingen behoort tot ons dienstenspalet. Onze consultants beschikken hiervoor over de nodige kennis en ervaring in verschillende vakdisciplines, zoals CAD, GIS, BGT, BAG, BRK, Civiele Techniek, Landmeetkunde, Ruimtelijke Ordening, WION en Beheer Openbare Ruimte.

 

Lees meer

Onze consultants kennen uw werkprocessen, in samenhang met de daarbij behorende wet- en regelgeving en daarmee bieden zij de juiste ondersteuning bij uw implementaties.

Olivier Eizinga Manager Projecten & Support - NedGraphics Olivier Eizinga

Deskundige consultants

Onze consultants beschikken over de nodige kennis en ervaring in verschillende vakdisciplines en daar haalt u het voordeel uit.

USP Specialisten die uw taal spreken

Specialisten die uw taal spreken

U kunt vertrouwen op een consultant die uw taal spreekt, begrijpt hoe uw projecten lopen en die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in uw branche.

USP Hoog opgeleid en ervaren

Hoog opgeleid en ervaren

U krijgt gegarandeerd de professionele ondersteuning die u zoekt.

USP Handen uit de mouwen

Handen uit de mouwen

Onze consultants hebben een hands-on mentaliteit en combineren uw strategische doelen met een praktische, gestandaardiseerde aanpak.

USP Gestandaardiseerde aanpak

Gestandaardiseerde aanpak

Wij zorgen er voor dat uw team snel en efficiënt aan de slag kan.

USP Samen snel aan de slag

Samen snel aan de slag

Vertrouw op onze expertise om ons steeds snel te kunnen inwerken. We kennen uw branche en zoeken en versterken de individuele en collectieve kwaliteiten.

USP Meer dan specialisten

Meer dan specialisten

NedGraphics consultants kijken niet alleen naar de doelen van het project, maar hebben ook oog voor draagvlak binnen het team voor optimale resultaten.

lunch-and-learn.jpg

Een gestandaardiseerde aanpak

Hoe kan uw team snel en efficiënt aan de slag met de nieuwe automatiseringsoplossing? Onze consultants hanteren een gestandaardiseerde aanpak. Hiermee worden de belangrijkste valkuilen omzeild en gaat uw hele team enthousiast aan de slag.

Een nieuwe werkmethode, nieuwe software of een nieuwe data management oplossing reikt verder dan de tekenkamer. Betere samenwerking en reducering van faalkosten in alle disciplines zijn minstens zulke belangrijke uitdagingen. Onze consultants implementeren niet alleen, maar kijken verder voor betere acceptatie. Door pragmatisch met echte projecten aan de slag te gaan onder begeleiding schakelen alle betrokkenen sneller om.

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?