Cloud Services

Een praktische, voordelige en veilige oplossing

Neem contact op

Cloud biedt nieuwe kansen

Wendbaar, creatief en flexibel
Nieuwe producttechnieken of distributiemogelijkheden, ze ontstaan in steeds hoger tempo. Wil een organisatie hier optimaal van profiteren dan moet men snel mee kunnen bewegen. De Cloud Services van NedGraphics biedt uw ICT afdeling het gereedschap en het fundament om wendbaar, creatief en flexibel te zijn.

Volledige ontzorging
Middels de Cloud Services krijgt uw organisatie via een beveiligde internetverbinding de beschikking over de applicaties, zonder zich over het beheer, de bijkomende infrastructuur en beveilig te bekommeren.

Lees meer

De NedGraphics Cloud Services brengt u in een andere beheerdimensie. Minder beheercomplex, flexibel uitbreidbaar en kostenreducerend. 

Stefan Oosters Accountmanager - Overheid - NedGraphics Stefan Oosters

Er zijn goede redenen om nu in te stappen

USP Consistente kwaliteit van dienstverlening

Consistente kwaliteit van dienstverlening

De NedGraphics Cloud Services worden gefaciliteerd door KPN. Daarmee kan een continue kwaliteit van dienstverlening worden geboden vanuit eerste klas datacenters. Uw gegevens worden in Nederland op een afzonderlijke locatie extra bewaard voor herstel indien nodig

USP Focus op uw hoofdproces

Focus op uw hoofdproces

Iedere organisatie heeft diverse uitdagingen en doelen. Het beheren van een ICT-infrastructuur behoort echter niet tot die kerntaken. Door van de clouddiensten gebruik te maken, kan de organisatie zich richten op haar eigen werkprocessen.

USP Kosteneffectief

Kosteneffectief

Investeringen in applicatie en infrastructuur worden maandelijks verrekend over meerdere gebruikers (schaalvoordeel). Daar staat tegenover dat uw eigen kosten voor opleidingen en kennisonderhoud voor het technisch beheer vervallen. U hebt niet te maken met investeringen en kunt dus betrouwbaar budgetteren.

NedGraphics Cloud Services

Schaalbare en gestandaardiseerde ICT-omgeving

Het technische applicatiebeheer en het onderhouden van software en hardware wordt voor u geregeld. U weet waar u aan toe bent, want de diensten worden geleverd volgens een vastgesteld service level agreement (SLA).

Bovendien beschikt u over een schaalbare en gestandaardiseerde ICT-omgeving, waarmee u tijdig kunt anticiperen op verandering van de gebruikersvraag op wet- en regelgeving. 

Private Cloud

De Private Cloud is er alleen voor u. Uw eigen ICT-omgeving komt in een afgeschermde omgeving bij KPN te staan. Wij kunnen voor u alle database gerelateerde NedGraphics producten in de cloud bieden. Binnenkort zullen daar ook de verschillende CAD applicaties aan worden toegevoegd.

De Private Cloud zorgt ervoor dat uw ICT-afdeling wordt ontlast. Deze afdeling hoeft niet meer de vaak specifieke kennis over de CAD/GIS applicaties te borgen. De CAD/GIS applicaties maken geen onderdeel meer uit van uw eigen ICT-infrastructuur. De ICT-oplossingen die u gebruikt, worden schaalbaar en toegesneden op uw gebruik.

Cloud_NED.jpg
Puliccloud_V3.jpg

Public Cloud

In de Public Cloud wordt de gemeenschappelijke infrastructuur gedeeld met meerdere gebruikers. Dit maakt deze oplossing vooral geschikt om kosteneffectief gestandaardiseerde dienstverlening te leveren. Op basis van een Public Cloud biedt NedGraphics samen met ARCADIS het nieuwe concept aan van ‘BGT in de cloud’.

In een afgeschermde omgeving draaien voor u de BGT-applicaties. Er wordt voor gezorgd dat u de beschikking krijgt over een gebruiksklaar BGT/IMGeo-bestand. De data is voor u toegankelijk om te gebruiken in andere systemen. En ook het berichtenverkeer met het SVB-BGT wordt voor u geregeld. Op deze manier voldoet u aan de wet- en regelgeving. U voert de regie en besteedt het merendeel van de werkzaamheden uit. 

Wilt u een persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Gerelateerde downloads

Alle documenten over NedGraphics Cloud Services

Productsheet

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?