CAD Virtualisatie

Haal meer rendement uit uw CAD omgeving

Beheer uw CAD omgeving centraal

Virtualiseer uw CAD-omgeving
Steeds meer organisaties zien de voordelen van het virtualiseren van CAD software. De ontwikkelingen van Citrix & VMware in combinatie met CAD software hebben de afgelopen tijd forse stappen voorwaarts gezet waardoor een gevirtualiseerde, efficiënte, multi-user CAD-omgeving nu een aantrekkelijk alternatief is ten opzichte van de traditionele CAD-omgeving. NedGraphics biedt ondersteuning bij het virtualiseren van uw CAD-omgeving.

De voordelen van virtualisatie
Dankzij virtualisatie kunt u resources centraliseren, operationele- en beheerkosten verlagen en productiever samenwerken, met behoud van de robuuste veiligheid en controle die is vereist. In tegenstelling tot een omgeving met meerdere workstations met elk hun eigen (CAD) software installaties, worden alle applicaties in een gevirtualiseerde oplossing beheerd als enkele instantie.

Lees meer

Bespaar beheer-, onderhouds- en energiekosten door uw CAD omgeving te virtualiseren.

Dirk van Loenen Sales Manager - Infra - NedGraphics Dirk van Loenen

Voordelen CAD Virtualisatie

Het virtualiseren van uw CAD-omgeving brengt vele voordelen met zich mee. Hieronder een uiteenzetting van de grootste 'winstpakkers'

USP De processen vinden plaats op de servers

De processen vinden plaats op de servers

Gebruikers loggen, d.m.v. een Thincliënt of gewoon op basis van een internetverbinding, overal ter wereld in op de servers en werken met de daarop geïnstalleerde software.

USP Kosteneffectief

Kosteneffectief

Investeringen in applicatie en infrastructuur worden verrekend over meerdere gebruikers. Daar staat tegenover dat uw eigen kosten voor opleidingen en kennisonderhoud voor het technisch beheer vervallen. U hebt niet te maken met investeringen en kunt dus betrouwbaar budgetteren.

USP Flexwerken

Flexwerken

Een gevirtualiseerde CAD omgeving faciliteert het werken op afstand. Tekenaars en ontwerpers kunnen zo niet alleen overal werken, maar tevens op elk moment.

Datacenter2.jpg

ICT omgeving centraal te managen

In een omgeving met de CAD software lokaal op de workstations geïnstalleerd, moet elke update of aanpassing van applicatie of add-ons op elke werkplek afzonderlijk worden uitgevoerd. In een gevirtualiseerde omgeving kan dit in één keer worden uitgevoerd. Dit geldt tevens wanneer het gaat om upgraden van hardware.

Naast centralisatie van de applicaties worden tevens alle gegevens gecentraliseerd. Hierdoor hoeft de data nooit de beveiligde server omgeving te verlaten. Het enige dat wordt verstuurd naar de workstations of remote devices zijn toetsaanslagen, pixel veranderingen en muisbewegingen. 

Wilt een persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?