BGT Beheerplan

Goed voorbereid de BGT-beheerfase in

Neem contact op

BGT Beheerplan biedt houvast en geeft zekerheid

Standaard en toch op maat
Alle BGT-bronhouders moeten aan dezelfde wettelijke verplichtingen voldoen. Maar elke bronhouder moet daarvoor in zijn eigen organisatie zaken regelen en organiseren. Daarom hanteren we bij het opstellen van uw BGT Beheerplan een standaardaanpak, maar is de invulling maatwerk.

Snel, overzichtelijk en duidelijk
Zo ontstaat in korte tijd een BGT Beheerplan met een uitwerking van alle aspecten die voor úw organisatie in de BGT-beheerfase van belang zijn.

Lees meer

Met uw BGT Beheerplan kunt u met een gerust hart de stap zetten van Transitiefase naar Beheerfase. U weet precies wat er op u af komt en wat daarvoor geregeld is.

Wil van de Berg Adviseur - NedGraphics Wil van de Berg

BGT Beheerplan met inhoud

USP Standaard aanpak waar mogelijk

Standaard aanpak waar mogelijk

BGT-beheer gaat om meer dan alleen de BGT-bijhouding. Het gaat om alle beheeraspecten waar u als bronhouder verantwoordelijk voor bent. Die maken we inzichtelijk en werken we uit op basis van uw eigen bronhouderprofiel. Zo krijgt u een helder beeld van wat er geregeld moet zijn, hoe dat geregeld is en waar uw organisatie nog risico’s loopt.

USP Maatwerk waar nodig

Maatwerk waar nodig

Als bronhouder bent u bij wet aangewezen als eindverantwoordelijke. Die rol brengt de nodige verplichtingen met zich mee. We bekijken samen met u hoe uw organisatie hier met de beschikbare middelen invulling aan kan geven.

USP Úw BGT Beheerplan

Úw BGT Beheerplan

Alle bronhouders moeten aan dezelfde wet voldoen. We hebben echter te maken met verschillen in organisatievorm, bedrijfscultuur, ICT- en Informatiebeleid en met  bronhouderprofielen. Onze aanpak is daarop toegesneden: het wordt úw BGT Beheerplan.

projectmanagement.jpg

Alle BGT-beheeraspecten helder uitgewerkt

Het succes van uw BGT is van verschillende factoren afhankelijk.  Kwaliteit en gebruik zijn twee belangrijke criteria. U weet welke factoren van invloed zijn op de kwaliteit van uw BGT-bestand, maar ook hoe u het verplichte  gebruik van de BGT binnen en buiten uw organisatie stimuleert en faciliteert.

Met uw BGT Beheerplan elimineert u de risico’s die het bronhouderschap in de BGT-beheerfase met zich meebrengt. Bovendien kunt u makkelijk en doelgericht anticiperen op wijzigingen in wetgeving, standaarden en afspraken.

Wilt u persoonlijk advies of informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap