Beleidsplan Geo-informatie

Uw kompas op weg naar 2020

Neem contact op

Strategische doorontwikkeling is belangrijk

Moeten, willen en kunnen
De afgelopen jaren werd de agenda gedicteerd door wet- en regelgeving en zijn veel dromen ondergesneeuwd. Wij helpen u uw ambities vanuit hun onderlinge samenhang te weer vertalen in concrete, haalbare doelstellingen.

Techniek, data en … mensen
Met de komst van het stelsel van basisregistraties zijn vanuit veel registraties gestandaardiseerde verbindingen naar de kaart gelegd. De techniek is beschikbaar, de gegevens zijn beter op orde dan ooit. Veel van uw collega’s kunnen daar in hun dagelijkse werk slim gebruik van maken.

Lees meer

Met uw Beleidsplan Geo-informatie laat u uw collega’s optimaal profiteren van geo-informatie als hulpmiddel in de informatievoorziening binnen hun eigen taakveld. Zo helpt u uw organisatie vooruit!

Wil van de Berg Adviseur - NedGraphics Wil van de Berg

BGT Beheerplan met inhoud

USP Standaard aanpak waar mogelijk

Standaard aanpak waar mogelijk

Elk beleidsplan schetst de koers van een bestaande situatie naar een gewenste situatie. Beleid maak je immers om veranderingen in gang te zetten. Daarbij hanteren we een moderne, goed doordachte aanpak waarin de nadruk ligt op de rol van geo-informatie in uw informatiehuishouding.

USP Maatwerk waar nodig

Maatwerk waar nodig

Verandering staat of valt met draagvlak. We zorgen samen met u voor voldoende draagvlak op alle belangrijke onderdelen van het geo-informatiebeleid: we gaan op zoek naar oorzaken van weerstand en we verzorgen toelichtingen aan uw MT, DT of bestuur.

USP Úw Beleidsplan Geo-informatie

Úw Beleidsplan Geo-informatie

Beleid is een afgewogen compromis tussen wat u moet (wet- en regelgeving), wat u wilt (ambitie) en wat uw organisatie aankan (verandervermogen). Onze aanpak is daarop toegesneden: het wordt úw Beleidsplan Geo-informatie. Het helpt u om de komende jaren de juiste stappen in de juiste volgorde zetten en uw investeringen in innovatie te spreiden.

projectmanagement.jpg

Grip op verandering

Met uw Beleidsplan Geo-informatie zet u veranderingen en innovaties voor de komende jaren op de agenda. U bent verzekerd van draagvlak omdat nut en noodzaak duidelijk zijn uitgewerkt.

Bovendien kunt u toelichten hoe de organisatie hiervan gaat profiteren, op welk moment en in welke vorm. Uw Beleidsplan Geo-informatie houdt de doorontwikkeling van geo-informatie op koers. Door beleidsmatige verankering  kunt u over een langere periode consistente keuzes maken.

Wilt u persoonlijk advies of informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap