AutoCAD assessment

Meet uw huidig kennisniveau en ontwerpvaardigheden

Neem contact op

Trainen naar behoefte

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om te trainen naar de behoefte van de gebruikers. Dit betekent dat we gebruikers kennis geven van zaken die zíj belangrijk vinden, op het moment dat zíj dat nodig hebben. Om de kennisbehoefte van gebruikers in kaart te brengen, hebben wij het AutoCAD assessment ontwikkeld. Het assessment is een zogenaamd 'Skills assessment' en geen 'Knowledge assessment', waarmee het huidige kennisniveau van gebruikers wordt gemeten. Van daaruit kunnen concrete leerdoelen inzichtelijk worden gemaakt.

Lees meer

Als het gaat om trainen dan hoort niet de software, maar de gebruiker centraal te staan.

Erwin Wielink Adviseur Opleidingen - NedGraphics Erwin Wielink

AutoCAD assessment

Het AutoCAD assessment is een formatieve toets die de kennis en bekwaamheid van AutoCAD gebruikers meet op 3 kernpunten: Correctheid, slimheid en efficiëntie. Op basis van de resultaten worden concrete leerdoelen gesteld die efficiënt en snel kunnen worden behaald door middel van een op maat gemaakte training.

USP Toegankelijk

Toegankelijk

Het assessment bestaat uit verschillende oefeningen die corresponderen met de onderwerpen en leerdoelen uit onze AutoCAD basis-, vervolg-, en gevorderden trainingen. Ongeacht het huidig niveau is het assessment daarmee toegankelijk voor elke AutoCAD gebruiker.

USP Persoonlijk

Persoonlijk

Wij komen graag langs om het assessment bij u op locatie af te nemen. In een persoonlijk adviesgesprek zullen de resultaten van alle individuele assessments worden besproken en stippelen wij samen met u leerdoelen uit voor (groepen) gebruikers.

USP Praktijkgericht

Praktijkgericht

Het assessment bestaat uit verschillende oefeningen die overeenkomen met werkprocessen uit de praktijk zoals bijvoorbeeld het corrigeren van tekeningen van derden, het volledig opwerken van een tekening en het extraheren van data uit een tekening.

projectmanagement.jpg

Waarom een AutoCAD assessment?

De voordelen van een assessment zijn tweeledig. Enerzijds is het assessment van belang voor werkgevers/managers/teamleiders om het kennisniveau van zijn of haar AutoCAD gebruikers in beeld te krijgen. Dit is belangrijk om vervolgens gericht en efficiënt te trainen om dit kennisniveau te verhogen of om bijvoorbeeld key-users aan te kunnen wijzen. Anderzijds is een assessment voor de gebruikers zelf interessant ter bevestiging van het ingeschatte kennisniveau en daarmee het behalen van een certificaat of om doelgericht en efficiënt te kunnen trainen naar zijn of haar persoonlijke behoefte.

Breder dan alleen AutoCAD

Momenteel is het assessment gericht op AutoCAD software. Desalniettemin, omdat AutoCAD de basis vormt voor veel Autodesk én NedGraphics producten, is het assessment ook van toegevoegde waarde voor bijvoorbeeld AutoCAD Map 3D, Autodesk Civil 3D en TopoCAD gebruikers.

training.jpg

Wilt u een persoonlijk studieadvies of meer informatie?

Neem contact op AutoCAD assessment

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap