Applicatiebeheer

Optimaliseer het functioneren van uw CAD en Geo-ICT oplossingen

Neem contact op

NedGraphics Applicatiebeheer ontzorgt!

De installatie, het beheer en onderhoud van CAD en Geo-ICT oplossingen blijkt in de praktijk geen eenvoudige opgave. Door NedGraphics in te schakelen voor het applicatiebeheer van deze CAD en Geo-ICT oplossingen kan uw organisatie zich richten op het toepassen van nieuwe technologieën voor de grote groep gebruikers van generieke toepassingen en richt NedGraphics zich op het optimaliseren, beheren en vakinhoudelijk ondersteunen van de CAD en Geo-ICT oplossingen.

Dienstverleningen
Onze dienstverlening heeft betrekking op het totale NedGraphics applicatie portfolio bestaande uit de NedGraphics software en onder andere de software van Autodesk, Bentley, Oracle en Transoft Solutions en bestaat uit de onderdelen systeembeheer, applicatiebeheer en support.

Lees meer

Door de complete systemen bij NedGraphics in beheer te geven heeft uw organisatie één aanspreekpunt voor alle storingen die zich voordoen binnen de in beheer gegeven systeemconfiguratie. 

Stefan Oosters Accountmanager - Overheid - NedGraphics Stefan Oosters

De toegevoegde waarde van NedGraphics Applicatiebeheer

Hoe het applicatiebeheer eruit komt te zien wordt uiteraard vooraf met uw organisatie besproken. Immers elke organisatie stelt specifieke wensen en eisen aan de verschillende CAD en Geo-ICT oplossingen. NedGraphics kan u hierbij van dienst zijn met de volgende aanvullende diensten:

Opleidingen

Opleidingen

Bij het creëren van een betrouwbare werkomgeving is het uiteraard van belang dat de medewerkers een update training volgen, zodat het maximale wordt gehaald uit de gedane investeringen in de nieuwe omgeving. Een update training door meestal 1 á 2 dagen, frist het kennisniveau op en brengt de gebruikers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden van de vernieuwde software. Deze opleidingen kunnen onderdeel zijn van het migratietraject en zijn bij NedGraphics in goede handen. 

Hardware

Hardware

In een aantal gevallen zal bij de overgang naar nieuwe versies van de CAD en Geo-ICT oplossingen de hardware niet meer voldoen aan de minimale vereisten die een leverancier stelt aan het gebruik van de applicatie. Ook hierin adviseert NedGraphics en wij bieden u zelfs de mogelijkheid om de volledige aanschaf en het beheer van de hardware uit handen te nemen.   

Helpdesk

Helpdesk

De NedGraphics Helpdesk kan, ondersteund door specialisten, vaak snel problemen signaleren en oplossen. Simpelweg doordat zij dagelijks met deze materie werken en vaak geconfronteerd worden met gebruikersvragen betreffende de CAD en Geo-ICT oplossingen. De ondersteuning wordt vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA), ondersteund door een calamiteitenplan. Ervaring leert dat, zodra deze specialistische omgeving is uitbesteed, dit een positief effect heeft op de ICT afdeling als ook op de gebruikers van de CAD en Geo-ICT oplossingen.

Dienstverlening.jpg

NedGraphics dienstverlening

De toegevoegde waarde die NedGraphics levert komt tot uiting in kennisintensieve advisering over het volledige spectrum van CAD en Geo-informatie: inwinning, registratie, verwerking, opslag, objectmodellering, distributie toegang en presentatie. 

Daarnaast levert NedGraphics toegesneden softwareoplossingen en een compleet pakket aan dienstverlening van projectmanagement, implementaties trainingen en werkplekbegeleiding. NedGraphics gaat door de continuïteit in haar dienstverlening vaak een langdurige relatie met haar klanten aan. Aan dit totaalpakket heeft NedGraphics nu ook het concept van applicatiebeheer toegevoegd onder het motto: ‘NedGraphics Applicatiebeheer ontzorgt!’.

Wilt u een persoonlijk advies of meer informatie

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?