Advisering

Profiteer maximaal van uw geo-informatie

Neem contact op

Met visie en beleid naar betere resultaten

Het maken van de juiste beleidskeuzes wordt bij de invoering van Geo-Informatie Systemen steeds belangrijker. Het gaat niet alleen om de techniek, maar steeds meer om de invulling van organisatorische, procedurele en standaardisatieaspecten.

De juiste balans
Implementatietrajecten die opereren op basis van visie en beleid leiden haast vanzelf tot betere en succesvollere resultaten. Deze ervaring heeft NedGraphics de afgelopen jaren bij tientallen organisaties opgedaan. In onze adviestrajecten zoeken wij altijd samen met u naar de juiste balans tussen wat u vanuit wetgeving moet, wat u vanuit beleid en dienstverlening wil, en wat uw organisatie aankan.

Lees meer

Alle informatie is geo-informatie. Wij helpen u graag om het gebruik van geo-informatie zo optimaal mogelijk in te bedden in werk- en bedrijfsprocessen zodat uw organisatie er maximaal van profiteert.

Wil van de Berg Adviseur - NedGraphics Wil van de Berg

Adviseurs met de juiste kennis en ervaring

USP Specialisten in elke branche

Specialisten in elke branche

U kunt vertrouwen op een adviseur die uw taal spreekt, begrijpt hoe uw processen lopen en die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied.

USP Hoog opgeleid en ervaren

Hoog opgeleid en ervaren

U krijgt gegarandeerd de professionele ondersteuning die u zoekt.

USP Handen uit de mouwen

Handen uit de mouwen

Onze adviseurs hebben een hands-on mentaliteit en combineren uw strategische doelen met een praktische, gestandaardiseerde aanpak.

USP Meer dan specialisten

Meer dan specialisten

Onze adviseurs kijken niet alleen naar de doelen van het project, maar hebben ook oog voor draagvlak binnen het team voor optimale resultaten.

USP Kennis van relevante wet- en regelgeving

Kennis van relevante wet- en regelgeving

Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving en de samenhang daartussen.

USP Samen snel aan de slag

Samen snel aan de slag

Vertrouw op onze expertise om ons steeds snel te kunnen inwerken. We kennen uw branche en zoeken en versterken de individuele en collectieve kwaliteiten.

projectmanagement.jpg

Advisering op maat

Door het implementeren van CAD- en GIS-systemen bij verschillende organisatie beschikken wij over ervaringen vanuit de praktijk. Hierdoor kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn: o.a. door het opstellen van een beleidsplan geo-informatie, het coachen van de coördinator geo-informatie, het verzorgen van workshops over specifieke geo-thema’s of de invoering van een geodatawarehouse.

Ook kunnen wij u helpen bij een visieontwikkeling over de rol van geo-informatie in uw bedrijfsvoering. Hiermee worden uw processen inzichtelijker en creëren een groter draagvlak bij de interne organisatie.
Diensten: BGT Beheerplan, Beleidsplan Geo-informatie, Transitieplan KLIC WIN, Workshop BGT Beheerfase, Workshop Zorg op de kaartWorkshop KLIC WIN.

Ondersteuning in alle fasen

Wij kunnen uw organisatie in alle fasen van de invoering van aangepaste en nieuwe “geo-wetgeving” ondersteunen met inhoudelijke workshops, quickscans, het opstellen Plan van Aanpak, data-analyse, implementatiebegeleiding én projectleiding.

Onze adviseurs zijn goed thuis in thema’s als:

  • Europese INSPIRE-richtlijn voor milieu- en geo-informatie
  • Voorziening Publieke dienstverlening op de kaart (PDOK)
  • Geo-informatie ten behoeve van de grote decentralisaties in de zorg
  • Nederlandse CAD Standaard (NLCS)
  • Bouw Informatie Model (BIM)
consultancy.jpg

Wilt u persoonlijk advies of informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?