De aanpak van NedGraphics

Grip op elke stap in uw proces

Neem contact op

Een aanpak waardoor u efficiënter werkt

Gebaseerd op 31 jaar ervaring
U gebruikt geo-informatietechnologie elke dag bij vele beslissingen. Daarom is het essentieel dat uw processen, kansen en uitdagingen inzichtelijk zijn. Vertrouw op onze methodieken en oplossingen waarin jarenlange ervaring in uw werkveld verweven is.

Speciaal voor uw belangrijkste processen
Uw belangrijkste processen en taken zijn leidend voor onze oplossingen. We hanteren hierbij het 80/20 principe. Dit maakt onze oplossingen niet alleen effectiever én sneller te implementeren, maar ook betaalbaar.

Altijd up-to-date met de beste standaard producten
We matchen uw proces met onze bestaande producten. Hierdoor is minder maatwerk nodig. Dit heeft voor u als voordeel dat onderhoud, verbeteringen en upgrades van de software snel en efficiënt gaan.

Lees meer

We streven naar partnerships. Door niet alleen snel resultaten te boeken, maar oplossingen  te bieden die uw organisatie ook op de lange termijn vooruit helpen. 

Garmt Zuidema Commercieel Directeur - NedGraphics Garmt Zuidema
consultancy.jpg

Onze aanpak: standaard is het nieuwe maatwerk

Onze aanpak kent een aantal vaste stappen, die we per stap afstemmen op uw behoeften. De processen in een gemeentelijke organisatie of bij een provincie lopen nu eenmaal anders dan bij een ingenieursbureau of een havenbedrijf. Alle oplossingen kennen dus een eigen traject, ingedeeld in vijf fasen.

Vijf stappen

Kennis maken en kennis delen

Kennis maken en kennis delen

Hoe kunnen we u het beste helpen? Om die vraag te beantwoorden, delen we graag onze kennis voor we gaan samenwerken. Bezoek een van onze events of vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dan ervaart u direct hoe waardevol de samenwerking kan worden.

Startup-fase

Startup-fase

Bij elke samenwerking willen we uw verwachtingen zo goed mogelijk managen. Tijdens praktische werksessies blijkt hoe onze oplossingen matchen met uw vraag. Wat werkt direct? En waar liggen de uitdagingen?

Initiatiefase

Initiatiefase

Door een goed voortraject, werken we een op maat gesneden projectvoorstel uit. Waar liggen de prioriteiten? We brengen alles in kaart en bepalen de mijlpalen en gewenste resultaten.

Implementatiefase

Implementatiefase

Uw werkproces is uniek, complex en omvangrijk. Een geruststellende gedachte dus, dat we elk jaar vele implementaties met succes afronden. Onze consultants, trainers en specialisten werken intensief met uw organisatie samen. 

Onderhouds- en supportfase

Onderhouds- en supportfase

Het opleveren van een project is het begin van een nieuwe werkwijze. Om de oplossingen optimaal te benutten, bieden we onderhoud en de support van uw nieuwe oplossingen. 

Aanpak in cijfers

45 soorten trainingen en 12 events per jaar

45 soorten trainingen en 12 events per jaar

30 consultants en 20 developers in dienst

30 consultants en 20 developers in dienst

200 oplossingen in eigen beheer ontwikkeld

200 oplossingen in eigen beheer ontwikkeld

250 implementaties per jaar

250 implementaties per jaar

10.508 lopende contracten voor onderhoud & support

10.508 lopende contracten voor onderhoud & support

98% tevreden klanten

98% tevreden klanten

Werkt onze aanpak ook voor u?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?