Naar hoofdinhoud
icon-transoft-solutions-suite

TORUS

TORUS, de software voor het efficiënt ontwerpen van moderne rotondes, tilt de productiviteit van uw werkproces naar een hoger niveau met volledige controle en feedback tijdens het rotondeontwerp-proces. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om optimale enkelstrooks, meerstrooks en Turborotondes te ontwerpen, die voldoen aan de veiligheids- en doorstromingseisen.

Een brede blik op het rotonde-ontwerp
TORUS biedt het juiste gereedschap om rotondes slimmer en efficiënter te ontwerpen. Maak een eerste geometrische opzet van een enkelstrooks, meerstrooks of turborotonde en ontvang vervolgens real-time feedback over de aanbevolen afmetingen. In het bewerkingsproces krijgt u gelijk inzicht of de rotonde voldoet aan de gestelde veiligheids- en doorstromingeisen.

Aangestuurd door het bewezen AutoTURN algoritme, is TORUS het eerste rotonde-ontwerppakket waarbij rijcurven bepalend zijn voor de geometrische vormgeving van de rotonde. Deze innovatieve benadering maakt het mogelijk om real-time en interactief te ontwerpen en dynamisch de layout van de rotonde te bewerken. Het gebruiksgemak en de flexibele wijze waarop doorrijsnelheden, zichtlijnen en bochtstralen inzichtelijk worden gemaakt, zijn features die de ontwerpers gelijk zullen opvallen en waarderen.

Ingenieurs met verschillende ervaringsniveaus vinden TORUS van onschatbare waarde voor alle fasen van het ontwerpproject.

Altijd up to date met Maintenance Assurance Program (MAP)
TORUS is leverbaar als Stand-alone en als Netwerk licentie. De software wordt geleverd in combinatie met het Maintenance Assurance Program (MAP). Met het MAP heeft u o.a. recht op de jaarlijkse software upgrade inclusief helpdeskondersteuning.

Youtube thumbnail

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over TORUS?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld