Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedinwinning-suite

Survey Interface

Survey Interface is een mobiele inwinningsapplicatie. Survey Interface maakt gebruik van een pencomputer en biedt een koppeling tussen de CAD-omgeving en een total station of GPS ontvanger. De gebruiker neemt de gewenste gegevens uit de centrale BGT database mee op de pencomputer. Hiermee is alle informatie beschikbaar in het veld en kan deze direct worden beoordeeld en aangepast.

Survey Interface en NedBGT
De inwinningsapplicatie Survey Interface is een onderdeel van de NedBGT-oplossing. De Survey Interface maakt gebruik van een pencomputer en biedt een koppeling tussen de CAD-omgeving en een total station of GPS ontvanger. De gebruiker neemt de gewenste gegevens uit de centrale BGT database (NedBGT) mee op de pencomputer. De landmeter of buitenmedewerker heeft hiermee alle informatie beschikbaar in het veld. In NedBGT is vastgelegd welk deel van de kaart wordt bijgewerkt. Andere gebruikers kunnen hierin geen wijzigingen doorvoeren totdat de nieuwe inwinningsgegevens zijn verwerkt.

Inwinnen conform de IMGeo standaard
Mutaties worden direct in de kaart ingepast volgens de gedefinieerde regelgeving. Deze regelgeving is conform IMGeo en desgewenst naar uw wens aan te passen. De buitenmedewerker meet en werkt in zijn bekende CAD-applicatie op de pencomputer. Dit heeft als voordeel dat de buitenmedewerker direct volgens de gedefinieerde BGT-regelgeving de inwinning uitvoert.

Daarbij heeft de medewerker buiten de beschikking over CAD-functionaliteit, waardoor het controleren, construeren en verder verwerken van de metingen efficiënt en ter plaatse door dezelfde medewerker uitgevoerd kan worden. In het veld kan direct worden vastgesteld of de meting goed is verwerkt. Hiermee wordt voorkomen dat voor het herstellen van fouten nogmaals de betreffende locatie moet worden bezocht.

Kenmerken van Survey Interface

  • Objectgerichte inwinning die naadloos past in NedBGT
  • Inwinnen in combinatie met uw eigen vertrouwde CAD-omgeving
  • Het meettoestel wordt direct vanaf de pencomputer aangestuurd
  • Metingen zijn direct zichtbaar in de kaart
  • Controles in het veld op kwaliteit, volledigheid en topologische regels

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over Survey Interface?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld