Naar hoofdinhoud
icon nedgraphics nedobjecten

NedWIBON

NedWIBON is een moderne SaaS oplossing waarmee beheerders van kabels en leidingen zorgeloos hun kabels- en leidingeninformatie kunnen actualiseren in het centrale magazijn bij het Kadaster en de afhandeling van graafmeldingen door het Kadaster in de gaten kunnen houden.

NedWIBON stelt u, de netbeheerder, in staat om kabels- en leidingeninformatie digitaal en conform IMKL2015 aan te leveren bij het Kadaster.

nedwibon-6-1280.jpg

 

Zorgeloos voldoen aan de WIBON

 

NedWIBON stelt u, de netbeheerder, in staat om kabels- en leidingeninformatie digitaal en conform IMKL2015 aan te leveren bij het Kadaster.

Omdat NedWIBON flexibel aansluit op uw bestaande BOR en/of CAD systemen, kunt u uw kabels- en leidingen gewoon blijven beheren zoals u dat altijd hebt gedaan.

 

NedWIBON regelt de conversie naar het informatiemodel IMKL2015 en het uploaden naar het centrale magazijn bij het Kadaster (KLIC WIN). U kunt uw aandacht richten op de kwaliteit van uw kabels- en leidingeninformatie en NedWIBON zorgt dat u voldoet aan de wetgeving.

 

NedWIBON ontzorgt u niet alleen bij de aanlevering van kabels- en leidingeninformatie, ook informeert NedWIBON u realtime over binnengekomen graafmeldingen en wordt de informatie die het Kadaster namens u verstrekt aan grondroerders automatisch gearchiveerd.  U kunt de graafmeldingen eenvoudig doorzoeken door bijvoorbeeld een tijdspanne op te geven of bekijken in de ingebouwde viewer. Uiteraard kunt u de door het Kadaster, namens u, geleverde informatie downloaden. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er binnen uw belang gebeurt en kunt u bijvoorbeeld controleren of de juiste graafvergunningen zijn afgegeven.

 

Met de ingebouwde viewer heeft u eenvoudig alles in beeld. Niet alleen de graafmeldingen worden op een gebruiksvriendelijke wijze aan u getoond, ook kunt u altijd bekijken hoe uw kabels- en leidingendata er na conversie uitziet.

Koppeling met GIS-viewer

 

Wilt u uw kabels- en leidingeninformatie en graafmeldingen ook in uw eigen GIS viewer, in combinatie met andere databronnen, bekijken? Dat kan! NedGraphics biedt de informatie als webservice (WFS) aan zodat u deze kunt gebruiken in uw GIS viewer, zoals NedBrowser.

NedWIBON is een SaaS oplossing. U hebt geen beheerkosten, geen gedoe met upgrades, geen serverkosten en geen databasekosten.

 

Contact

 

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op.

 

Contact opnemen

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over NedWIBON?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld