Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedpubliceer-suite

NedMagazijn Kern ETL modules

NedGraphics biedt met NedMagazijn Kern een flexibele oplossing waarmee u zowel geometrie als administratieve informatie kunt beheren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan WOZ objecten gekoppeld aan WOZ gegevens, bestemmingsplannen met bijbehorende regels of technische beheerinformatie over weg-, groen- en rioolbeheer. Uiteraard zijn talloze thema’s mogelijk. Voor de ontsluiting van deze thema’s, naar een GIS Viewer zoals NedBrowser, hanteren wij het concept van modules. Met dit concept bent u flexibel in het kiezen van informatie die u wilt ontsluiten. NedMagazijn Kern omvat meedere te kiezen modules.

nedmagazijn-distribueren-data-1280.jpg


Modules

 

NedMagazijn Kern omvat o.a. de volgende te kiezen modules:

 

• NedMagazijn Kern module BAG

• NedMagazijn Kern module BGT IMGeo

• NedMagazijn Kern module Groenbeheer

• NedMagazijn Kern module Wegbeheer

• NedMagazijn Kern module Rioolbeheer

• NedMagazijn Kern module Milieu

• NedMagazijn Kern module Ruimtelijke Ordening

• NedMagazijn Kern module WOZ  

 

Daarnaast kunt u met de ingebouwde ETL toolbox zelf diverse thema’s, die in uw organisatie veelgebruikt worden, toevoegen aan NedMagazijn.  

 

Naast een ETL toolbox bevat NedMagazijn Kern diverse mogelijkheden om uw ETL processen in te roosteren en te monitoren, indexen te genereren, data te importeren en te exporteren en veel meer.  

 

Configureer NedMagazijn geheel naar wens

Naast de diverse kerngegevens die applicatie- of afdeling overstijgend worden gebruikt kan NedMagazijn naar wens worden uitgebreid met de volledige RSGB gegevensset. Hierbij kan worden gedacht aan gegevens uit de BRP, BAG, NHR, BRK en WOZ op basis van StUF-BG. De uitwisseling van data tussen NedMagazijn en afnemende applicaties verloopt in dat geval dan ook via StUF berichtenverkeer.

 

Lees meer over een verwant thema via dit artikel over RSG.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over NedMagazijn Kern ETL modules?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld