Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedinfra-suite

NedInfra Subassemblies

De ideale ondergrond voor uw ontwerp

NedInfra Subassemblies is een uitgebreide set subassemblies op basis van standaarden binnen de civieltechnische sector conform de ROA (Richtlijn Ontwerp Autosnelwegen) en het Handboek Wegontwerp. Op basis van NedInfra Subassemblies worden standaard dwarsprofielen in uw Autodesk Civil 3D ontwerp samengesteld die een eenduidig en duidelijk resultaat opleveren.

Subassemblies
Dankzij Autodesk Civil 3D heeft u de beschikking over een aantal civieltechnische objecten die niet aanwezig zijn in de standaard AutoCAD omgeving, bijvoorbeeld het corridor object. Dit object wordt vormgegeven door één of meerdere alignementen met daaraan dwarsprofielgegevens gekoppeld. Deze dwarsprofielgegevens worden assemblies genoemd en zijn opgebouwd uit subassemblies.

Met NedInfra Subassemblies worden standaard dwarsprofielen in uw Autodesk Civil 3D ontwerp samengesteld die een eenduidig en duidelijk resultaat opleveren. Hierdoor kan het ontwerp van een weg, een dijk en een kanaal makkelijker worden gepresenteerd in de tekening. Op basis van de benaming zoals kantstreep, drienegen streep, kantasfalt en kruinlijn krijgt uw ontwerp meer betekenis en kan makkelijker worden geïnterpreteerd. Hierdoor wordt het gebruik van Autodesk Civil 3D nog krachtiger.

Kenmerken NedInfra Subassemblies
• Gebaseerd op Autodesk Civil 3D
• Wegonderdelen conform ROA
• Uitgebreide banden catalogus
• Wegonderdelen conform Handboek Wegontwerp
• Generieke taludonderdelen
• Kunstwerken
• Ontwerpen binnen een stedelijke omgeving
• Productie verhogend door efficiënter werken
• Ontwikkeld in samenwerking met gebruikers

Abonnementslicentie en Support
NedInfra Subassemblies is leverbaar als Stand-alone en als Netwerk licentie. De software wordt geleverd als abonnement (termijn gebonden licentie), waarbij u tegen een gereduceerd tarief profiteert van de vele voordelen van deze oplossing, tussentijdse updates met nieuwe ontwikkelingen ontvangt en u ondersteuning krijgt via onze Support afdeling.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over NedInfra Subassemblies?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld