Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedpubliceer-suite

NedGlobe Web

Met NedGlobe Web is uw organisatie in staat zelf data van uiteenlopende aard in kaart te brengen. De kaarten die u met NedGlobe Web samenstelt worden vervolgens gemakkelijk geïntegreerd in de eigen website. De moderne interface zorgt voor optimaal gebruiksgemak op zowel desktops als mobiele devices, zoals smartphones en tablets.

Als gebruiker bent u geheel vrij in welke informatie u beschikbaar wilt stellen. Configuratie van de te ontsluiten geografische- en administratieve gegevens is eenvoudig via de intuïtieve beheeromgeving. NedGlobe Web ontsluit (geo-)informatie op basis van gestandaardiseerde webservices. Dit kunnen openbaar toegankelijke webservices zijn (onder andere beschikbaar gesteld door PDOK) maar ook webservices op basis van interne gegevensbronnen. NedGraphics beschikt met NedGeoservices Basis over een oplossing om op eenvoudige wijze webservices te genereren vanuit eigen data.

Krachtige beheeromgeving
De inhoud en de vormgeving van de kaartviewer wordt gedefinieerd in de beheeromgeving. Middels het webbased beheerdashboard kan de kaartviewer naar wens worden ingericht.

Via het dashboard worden de informatiebronnen beheerd. Dit kunnen webservices zijn op basis van externe data (bijvoorbeeld beschikbaar gesteld door PDOK) en interne data (bijvoorbeeld beschikbaar gesteld door NedGeoservices Basis).

De inhoud en de vorm van het uiteindelijke kaartbeeld worden met deze wizard samengesteld. De wizard biedt de gebruiker ook direct het visuele resultaat op grond van de instellingen die daaraan voorafgaand gekozen zijn. Het uiteindelijk resultaat is een kaartbeeld dat geïntegreerd kan worden in uw website.

Configureer NedGlobe geheel naar wens
Alle onderdelen van NedGlobe zijn beschikbaar als Software as a Service (SaaS). U kunt hierdoor de gewenste functionaliteit binnen NedGlobe flexibel aan- en uitzetten.

NedGlobe bestaat uit de volgende modules / configuratiemogelijkheden:

  • NedGeoservices Basis – Voor het creëren en aanbieden van webservices aan de diverse onderdelen van NedGlobe
  • NedGlobe Mobile – Raadplegen en terugmeldingen doen op touchdevices
  • NedGlobe Web – Ontsluit interactieve kaarten op uw eigen website
  • NedGlobe Portal – Publiceer open-data via een centraal en gebruiksvriendelijk portaal
Youtube thumbnail
Youtube thumbnail

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over NedGlobe Web?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld