Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedpubliceer-suite

NedGlobe Portal

NedGlobe Portal wordt geleverd als uitbreiding op NedGlobe Web. Middels NedGlobe Web kunt u snel en gemakkelijk een themakaart genereren. Deze themakaart ondersteunt een bepaald onderwerp, artikel en/of publicatie met ‘actuele informatie op de kaart’.

Met NedGlobe Portal haalt u een publicatiekanaal in huis, waarin alle beschikbare themakaarten ‘op één plek’ - ofwel het Portaal - gepubliceerd kunnen worden.

Gemeenten kunnen via de gemeentelijke website open data aanbieden aan inwoners en bedrijven. Zo wordt het aantal Who-verzoeken (Wet hergebruik van overheidsinformatie) beperkt en profiteert de samenleving van de schatkist aan informatie die gemeenten bezitten. NedGlobe Portal biedt een gebruiksvriendelijke omgeving om meerdere themakaarten overzichtelijk te publiceren.

Vanuit de beheeromgeving - het NedGlobe Dashboard - kan de beheerder een webservice kiezen die hij/zij wil publiceren via NedGlobe Portal. Aan deze publicatie geeft de beheerder een titel, omschrijving en afbeelding mee. Het thema verschijnt vervolgens als een clickable tegel of lijstobject in een klantvriendelijk overzicht.

De bezoeker van het portaal kan gemakkelijk zoeken door vele verschillende themakaarten door middel van een Google-achtig zoekveld en diverse sorteer mogelijkheden.

Zo helpt NedGlobe Portal inwoners en bedrijven in het vinden van de gewenste informatie.

Configureer NedGlobe geheel naar wens
Alle onderdelen van NedGlobe zijn beschikbaar als Software as a Service (SaaS). U kunt hierdoor de gewenste functionaliteit binnen NedGlobe flexibel aan- en uitzetten.

NedGlobe bestaat uit de volgende modules / configuratiemogelijkheden:

  • NedGeoservices Basis – Voor het creëren en aanbieden van webservices aan de diverse onderdelen van NedGlobe
  • NedGlobe Mobile – Raadplegen en terugmeldingen doen op touchdevices
  • NedGlobe Web – Ontsluit interactieve kaarten op uw eigen website
  • NedGlobe Portal – Publiceer open-data via een centraal en gebruiksvriendelijk portaal
Youtube thumbnail
Youtube thumbnail

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over NedGlobe Portal?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld