Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedpubliceer-suite

NedBrowser

NedBrowser is een robuust platform dat voorziet in de informatiebehoefte van uw medewerkers. Als knooppunt van geografische en administratieve gegevens is het dé plek om op zoek te gaan naar informatie die volledig en betrouwbaar is.

NedBrowser voorziet in die behoefte, doordat de gebruiker in staat is met enkele muisklikken informatie over een locatie te vinden. Zoeken op adres, raadplegen van bestemmingsplannen en het tonen van kadastrale informatie zijn voorbeelden van toepassingen die NedBrowser eenvoudig mogelijk maakt.

NedGraphics heeft veel aandacht besteed aan de gebruikersinterface, zodat gebruikers snel vertrouwd raken met NedBrowser. Na een administratieve zoekopdracht of via een selectie op de kaart worden de zoekresultaten overzichtelijk getoond. Administratieve relaties, zoals perceel – eigenaar – bewoner, vindt u via een overzichtelijk menu.

Organiseer gegevens, zoekresultaten, rapportages en andere functionaliteiten welke u wil en geef toegang per gebruiker of gebruikersgroep. Met de redline-functionaliteiten kunt u tekeningen en opmerkingen op de kaart zetten en voor uzelf en collega’s bewaren.

NedGraphics levert de software. De inhoud, zowel geo-informatie als administratieve gegevens, komt uit uw bestaande applicaties. Hiervoor sluit NedBrowser aan op een gegevensmagazijn zoals NedMagazijn.
NedBrowser speelt daarnaast in op de groeiende behoefte om externe en interne data via webservices te ontsluiten. De OGC-standaarden WMS, WMTS en WFS worden ondersteund zodat u bijvoorbeeld alle data van Publieke Dienstverlening op de Kaart (PDOK) in samenhang met uw eigen gegevens kan zien.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over NedBrowser?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld