Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedpubliceer-suite

NedBrowser – StreetSmart koppeling

De koppeling van CycloMedia StreetSmart en NedBrowser zorgt ervoor dat werkprocessen binnen uw organisatie efficiënter en kostenbesparend zullen gaan verlopen. Met de NedBrowser StreetSmart Koppeling kunnen gebruikers ‘van achter het bureau’ de lokale omgeving verkennen. Hiermee zijn de tijdrovende inspecties in het veld zo goed als onnodig.

Bij een aantal werkprocessen in uw organisatie wordt gebruik gemaakt van panorama foto’s. In StreetSmart worden naast panorama foto’s ook obliek en luchtfoto’s (Nadir) ontsloten, ook op plaatsen waar zich geen panorama foto’s bevinden. NedGraphics heeft ervoor gekozen om alle nieuwe mogelijkheden samen te voegen in één nieuwe koppeling. Naast functionele verbeteringen worden daarin ook belangrijke toekomstige verbeteringen op het gebied van autorisatie en beveiliging doorgevoerd.

Functionaliteit
De NedBrowser StreetSmart Koppeling biedt u de volgende functionaliteit:

  • Op eenvoudige wijze panorama foto’s bekijken. Panorama foto’s zijn geografisch gekoppeld waardoor u deze eenvoudig vanuit NedBrowser kunt openen door een punt in de kaart te prikken
  • Afhankelijk van de locatie zijn panorama foto’s uit verschillende jaren beschikbaar
  • Meten van punten, lijnen en polygonen (oppervlaktes) in de panorama foto’s. De gemeten punt-, lijn- en polygoongeometrie kunt u aan uw redline laag in NedBrowser toevoegen om verder te verwerken. De StreetSmart Koppeling ondersteunt verschillende meetmethodes: Measure Smart, Smart Click en Voorwaartse insnijding.
    • Smartclick wordt gebruikt voor beeldherkenning (‘image matching’) om de locatie van een klik te matchen met dezelfde locatie in andere panorama foto’s om de coördinaten te bepalen
    • Measure Smart wordt gebruikt als er aanvullende lidar-data aanwezig is
    • Voorwaartse insnijding kan gebruikt worden om een punt in meerdere panorama foto’s te selecteren
  • Met de NedBrowser StreetSmart koppeling worden bovendien obliek en luchtfoto’s ontsloten.

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze oplossing?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over NedBrowser – StreetSmart koppeling?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld