Naar hoofdinhoud
icon-nedgraphics-nedpubliceer-suite

Cloud services

Nieuwe producttechnieken of distributiemogelijkheden, ze ontstaan in steeds hoger tempo. Wil een organisatie hier optimaal van profiteren dan moet men snel mee kunnen bewegen. De Cloud Services van NedGraphics biedt uw ICT afdeling het gereedschap en het fundament om wendbaar, creatief en flexibel te zijn.

Middels de Cloud Services krijgt uw organisatie via een beveiligde internetverbinding de beschikking over de applicaties, zonder zich over het beheer, de bijkomende infrastructuur en beveilig te bekommeren.

Schaalbare en gestandaardiseerde ICT-omgeving
Het technische applicatiebeheer en het onderhouden van software en hardware wordt voor u geregeld. U weet waar u aan toe bent, want de diensten worden geleverd volgens een vastgesteld service level agreement (SLA). Bovendien beschikt u over een schaalbare en gestandaardiseerde ICT-omgeving, waarmee u tijdig kunt anticiperen op verandering van de gebruikersvraag op wet- en regelgeving.

Private Cloud
De Private Cloud is er alleen voor u. Uw eigen ICT-omgeving komt in een afgeschermde omgeving bij SLTN te staan. Wij kunnen voor u alle database gerelateerde NedGraphics producten in de cloud bieden. Binnenkort zullen daar ook de verschillende CAD applicaties aan worden toegevoegd.

De Private Cloud zorgt ervoor dat uw ICT-afdeling wordt ontlast. Deze afdeling hoeft niet meer de vaak specifieke kennis over de CAD/GIS applicaties te borgen. De CAD/GIS applicaties maken geen onderdeel meer uit van uw eigen ICT-infrastructuur. De ICT-oplossingen die u gebruikt, worden schaalbaar en toegesneden op uw gebruik.

Public Cloud
In de Public Cloud wordt de gemeenschappelijke infrastructuur gedeeld met meerdere gebruikers. Dit maakt deze oplossing vooral geschikt om kosteneffectief gestandaardiseerde dienstverlening te leveren. Op basis van een Public Cloud biedt NedGraphics samen met ARCADIS het concept aan van ‘BGT in de cloud’.

In een afgeschermde omgeving draaien voor u de BGT-applicaties. Er wordt voor gezorgd dat u de beschikking krijgt over een gebruiksklaar BGT/IMGeo-bestand. De data is voor u toegankelijk om te gebruiken in andere systemen. En ook het berichtenverkeer met het SVB-BGT wordt voor u geregeld. Op deze manier voldoet u aan de wet- en regelgeving. U voert de regie en besteedt het merendeel van de werkzaamheden uit.

Er zijn goede redenen om nu in te stappen:

  • Consistente kwaliteit van dienstverlening: De NedGraphics Cloud Services worden gefaciliteerd door SLTN. Daarmee kan een continue kwaliteit van dienstverlening worden geboden vanuit eerste klas datacenters. Uw gegevens worden in Nederland op een afzonderlijke locatie extra bewaard voor herstel indien nodig
  • Focus op uw hoofdproces: Iedere organisatie heeft diverse uitdagingen en doelen. Het beheren van een ICT-infrastructuur behoort echter niet tot die kerntaken. Door van de clouddiensten gebruik te maken, kan de organisatie zich richten op haar eigen werkprocessen
  • Kosteneffectief: Investeringen in applicatie en infrastructuur worden maandelijks verrekend over meerdere gebruikers (schaalvoordeel). Daar staat tegenover dat uw eigen kosten voor opleidingen en kennisonderhoud voor het technisch beheer vervallen. U hebt niet te maken met investeringen en kunt dus betrouwbaar budgetteren.

 

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie over deze dienst?

Neem contact op

Persoonlijke uitleg over Cloud services?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 322 33

Kies een locatie

Europa

Wereld